Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Smart13

Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

A Lehel piactól és a Westendtől is 2 percre.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 992 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Smart13

Tervezett átadás

2019. május

Ár

43.4-135 M Ft

Alapterület

63–158 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

73 db

Akció

Kösse le lakását a következő áremelés előtt!

Smart13 - Akció

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  NCC Szabolcs utca Kft.

  Cím: 1075 Bp. Rumbach S. u. 15/b értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 30 992 megnézem

  Darányi Tamás
  Darányi Tamás

  Director of sales

  +36 30 992 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Budapest szívében, a Lehel piactól és a Westendtől is 2 percre, karnyújtásnyira a Városliget zöldjétől épül a Smart 13 társasház. Otthonteremtőknek, CSOKosoknak és befektetőknek is ritka lehetőséget kínál, új, 75 lakásos társasházunk a főváros legdinamikusabb fejlődő negyedében. A 75 darab okos otthon értékesítése 2016 őszén kezdődik és már 10% foglalóval kiválaszthatja álmai otthonát és befektetését

  A környék

  A 28 négyzetméteres garzontól a 150 négyzetméteres luxus penthouse álomlakásig mindent megtalál a Smart13-ban. Minden lakásunk tágas elrendezésű és világos. A legtöbbnek terasza is van. Az első fázisban a 75 lakásból csak 20-at értékesítünk. Kérjük, foglalja le minél hamarabb az Önnek megfelelőt. 

  Előnyök

  A Smart13 előtt épül a Podmaniczky Park projekt, amelyet 2016 tavaszán fogadott el a kormány. Ez Budapest második legnagyobb parkja lesz a Városliget után. A város vezetése olyan “különleges élettel teli zöldvilágot hozhatna létre, amely egyedülálló lenne Európában”.  Az új liget a Smart 13-tól jelenleg 100 méterre futó sineket végleg el fogja tüntetni.  A hatlmas zöld közösségi téren a tervek közt szerepel: “domb, kisvasút, tó, vízesés, játszóterek, csónakázótó, csendes zugok és pezsgő sétányok kávézókkal, éttermekkel, melyek a városiak kényelmét szolgálják.” A friss levegő, a tágas terek és a környék nyugalma az ingatlanok jelentős áremelkedését garantálja az elkövetkező 2-6 évben.

  A beruházó

  Bemutatkozás - NCC Szabolcs utca Kft.

  A Smart13 tulajdonosai és a cég menedzsmentje több mint, 80 évnyi ingatlanberuházási, fejlesztési és értékesítési tapasztalattal rendelkezik.  Építettünk az Egyesült Államokban, Angliában, Romániaban és Magyarországon.  Itthon 2003 óta vagyunk jelen különböző projektcégeinken keresztül, mely az ingatlan üzletág széles spektrumát fedi le, legyen szó agglomerációs közművesítésről, városi logisztikai parkról, vagy akár társasház és középület építésről.