Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Sissy Villapark

Mogyoród

Luxus-Szabadság-Harmónia

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 716 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Sissy Villapark

Tervezett átadás

Átadva

Ár

64.9-129.9 M Ft

Alapterület

116–296 m2

Szobaszám

4–5 szoba

Összes lakás

39 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Sissy Villapark Kft.

  Cím: Mogyoród

  Telefonszám: +36 70 716 megnézem

  dr. Pethő Bertalanné
  dr. Pethő Bertalanné

  Vezető értékesítő

  +36 70 716 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Sissy Villapark Mogyoródon, közvetlenül a Gödöllői dombság lábnál helyezkedik el, a Pusztaszentjakabi Tó körül, mely Erzsébet királyné egyik kedvenc helye volt Gödöllőn töltött hónapjai alatt. Amikor csak tehette kilátogatott a tó melletti vadászházba. Élvezte a tó szépségét, a tó körüli erdő hangját, illatát, nyugalmát. Ezért is adtuk a Sissy nevet a villaparknak, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg.A Villapark ideális megoldást kínál azoknak a családoknak, akik - kompromisszumok nélkül -  mindennapjaikat egy természetközeli, minden közművel ellátott (víz, gáz, villany, csatorna), új házakból álló környezetben, a nagyváros forgatagától ideális távolságra szeretnének élni.

  Letisztult stílus a környezethez igazodó nagy teraszok, napsütötte lakótér és nagy üvegfelületek.
  A Villaparkban több fajta ingatlan épül, hogy mindenki megtalálhassa álmai otthonát. 

  95 darab külön helyrajzi számmal rendelkező telken önálló családi házakat és ikerházakat, illetve sorházi lakásokat kínálunk 112m2-257 m2-ig.

  A környék

  A Sissy Villapark Mogyoródon, közvetlenül a Gödöllői dombság lábnál helyezkedik el, a Pusztaszentjakabi Tó körül, mely Erzsébet királyné egyik kedvenc helye volt Gödöllőn töltött hónapjai alatt. Amikor csak tehette kilátogatott a tó melletti vadászházba. Élvezte a tó szépségét, a tó körüli erdő hangját, illatát, nyugalmát. Ezért is adtuk a Sissy nevet a villaparknak, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg.

  A villapark saját erdővel és a Pusztaszentjakabi tóval büszkélkedhet. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, a harmóniát és a nyugalmat, de emellett szeretik a modern letisztult stílust, a környezethez igazodó nagy teraszokat, napsütötte lakótereket, nagy üvegfelületeket, amelyek még közelebb hozzák a természetet.

  Előnyök

  A Villapark ideális megoldást kínál azoknak a családoknak, akik - kompromisszumok nélkül -  mindennapjaikat egy természetközeli, minden közművel ellátott (víz, gáz, villany, csatorna), új házakból álló környezetben, a nagyváros forgatagától ideális távolságra szeretnének élni. A Villaparkban lévő tó körül egy sétány került kialakításra, hogy minden villapark lakó egyformán élvezhesse a tó szépségét. A tó két oldalán napozó stégek kerülnek kialakításra, ahol a víz és a természet közelsége még jobban érezhető. A Villapark útjai díszkővel burkoltak (Viacolor), az éjszakai világítást kandelláberek biztosítják.Ezzel a magával ragadó környezettel és luxus- prémium minőséggel várjuk a Villapark leendő lakóit.