Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Siófok Liget Ház

Siófok

Legyen otthon nyugalmas zöld környezetben, a pezsgő balatoni élet fővárosában!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 746 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Siófok Liget Ház

Tervezett átadás

2019. május

Ár

38.29-38.29 M Ft

Alapterület

55–55 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

10 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  SwissReal Ingatlanfejlesztő Kft.

  Cím: Siófok Liget Ház

  Telefonszám: +36 30 746 megnézem

  Veres Tamás
  Veres Tamás

  Beruházó

  +36 30 746 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A modern épület, kimagasló műszaki tartalmmal és anyaghasználattal lett megtervezve, de mellőzi az aránytalan luxus megoldásokat, mert inkább az élhető, otthonos tereket és alacsony közösköltséget tartjuk fontosnak.
  A lakások minden szinten különböző égtáj felé néznek, maximálisan szeparáltak és nagy terasszal rendelkeznek, míg az alsó szinten közvetlen kertkapcsolatosak! Itt emberi léptékű otthonra lelhet, amely az izgalmas nyaralások és az idillikus nyári esték kellemes helyszíne a barátokkal és a családdal közösen!

  A környék

  Egész évben pezsgő és számtalan szórakozási lehetőséget kínáló balatoni főváros, Siófok, keleti részén és így az M7-es autópálya kisebb terheltségű keleti kihajtójától csak 2 percre fekszik.
  A lakások Siófok keleti részén, Szabadifürdő és Sóstó városrészek között, új parcellázású telken épülnek meg. A terület közvetlen környezete rendkívül békés: ez a siófoki Aranypart családi- és üdülőházakkal beépített övezete.
  Siófok város fürdője és wellness központja, a Galérius Fürdő és három szabadstrand is gyalogtávolságban van – az Aranypart mindössze 300 méterre, de a város központja is öt kilométeren belül található.
  A nyugalmat és a zöld környezetet a telek alacsony beépítettsége és a terület északi oldalán fákkal benőtt erdősávja biztosítja. A vonat és autó forgalom hangja helyett itt a madárcsicsergést élvezhetik a lakók!

  Előnyök

  EGÉSZ ÉVBEN SAJÁT NYARALÓ:
  Saját lakását mindenkitől függetlenül, akár egész évben élvezheti. A teljesen szeparált lakások és a nagy kert mindenki nyugalmát és pihenését biztosítják! A siófoki Aranypart csak 300 méterre és a Galérius fürdő is egész évben várja a pihenni vágyókat!
  KEDVEZŐ ÁRAK ÉS FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK
  A tervezői asztalról vásárolható lakóingatlanok és opcionálisan bővíthető felszereltségekkel, hogy csak azért fizessen, amire szüksége is van!
  Kiváló minőségű műszaki megoldások, anyagok és modern fűtési rendszer párosítva a praktikus alaprajzokkal, hogy a fenntartási és közösköltségek minimálisak legyenek!
  ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐTŐL
  Otthonos, élhető és minőségi nyaralóját több, mint 13 éves tapasztalattal rendelkező kivitelezőnk kulcsrakészen építi fel saját embereivel! Az építkezés finanszírozását országos bank biztosítja és garantálja a pénzügyi biztonságot az építkezés teljes idejére.

  A beruházó

  Bemutatkozás - SwissReal Ingatlanfejlesztő Kft.

  Ingatlanfejlesztőként megkeressük az adott épülethez legalkalmasabb tervező csapatot, hogy modern, élhető és praktikus tervek készüljenek. Kiválasztjuk a releváns tapasztalattal, referenciákkal és kimagasló minősítésekkel rendelkező kivitelezőket, hogy a magas minőségi elvárásoknak maximálisan megfeleljünk és biztosan határidőre készüljenek el a kiválasztott lakások. Mint a finanszírozó bank által minősített beruházó, gondoskodunk az építkezés finanszírozásáról a teljes kivitelezés alatt és nem a vevői befizetésekből finanszírozzuk a kivitelezést, amely befizetéseket a finanszírozó banknál, letéti számlán helyezzük biztonságba.