Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Silver Homes

Siófok

Panorámás luxus az Ezüstparton

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 538 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2020. október

Ár

54-120 M Ft

Alapterület

54–88 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

30 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  BALATON House

  Cím: 1081 Budapest

  Telefonszám: +36 30 538 megnézem +36 30 664 megnézem

  Lévai László
  Lévai László

  Projektmanager

  +36 30 664 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Silver Homes – Panorámás luxus az Ezüstparton

  Ha az igazi balatoni életérzést keresi exkluzív, mégis meghitt környezetben, jó helyen jár.

  A siófoki Ezüstpart könnyen elérhető, mégis privát környezetben épülő villaparkunkban új építésű, magas minőséget képviselő lakások leköthetők.

  2020 III. negyedévében átadásra kerülő 30 lakásos beruházásunkban megtalálhatók kisebb, fiatalos nyaralók és a tágas nagycsaládos otthonok is. Az épületegyüttes megálmodása közben kiemelt figyelmet kapott, hogy a modern felszereltség mellett megmaradjon a természet közelsége. Nem csak a lakások hőszivattyús hűtő-fűtő berendezése, de a mélygarázsok kialakítása is azt a célt szolgálja, hogy a tágas zöldterületekre környezettudatos otthonok nyíljanak.

  A projektben összesen 6 épület – egyenként 5 lakással – kerül megépítésre két sorban úgy, hogy minden lakásból a lehető legszebb balatoni panoráma legyen látható. Minden ház külön lépcsőházzal, lifttel rendelkezik, mely a mélygarázstól minden szintet kényelmesen elérhetővé tesz. A földszinti lakások a közös kerthez kapcsolódó saját kertrészekkel rendelkeznek, ahol játszótér és egy, csak a villapark számára fenntartott medence is kialakításra kerül.

  A beruházás nem titkolt célja, hogy a luxus minőségű ingatlanok egy olyan lakóközösséget szolgáljanak ki, akiknek fontos az exkluzív környezet és a legkorszerűbb technológiák gondos alkalmazása otthonuk kiválasztása során.

  A lakások megtekinthetők, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

  A környék

  A lakópark Siófokon, az Ezüstpart nyugati részén helyezkedik el, a központhoz kellő közelségben, mégis kellemesen csendes, nyugodt környezetben. A mélygarázs kiépítésével az épületek közötti területen parkolók helyett kellemes zöld kert kerül kialakításra, amely közvetlenül csatlakozik a telek előtt húzódó, védelem alatt álló zöldfüves partrészhez. A déli part legkedveltebb részei karnyújtásra találhatóak, de ugyanakkor az északi part is rendkívül  egyszerűen megközelíthető, mivel a Tihany felé közlekedő komp mindössze 10 perc távolságra található.