Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Semsey 16

Budapest XIV. kerület, Istvánmező

Közvetlen a beruházótól!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 310 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2020. május

Ár

52.75-63.45 M Ft

Alapterület

64–70 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

12 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  IMD group Kft

  Cím: 2096 Üröm, Kormorán u. 24.

  Telefonszám: +36 70 310 megnézem +36 30 539 megnézem

  Nagy Mónika
  Nagy Mónika

  értékesítési menedzser

  +36 70 310 megnézem

  Bischof Rita
  Bischof Rita

  értékesítési menedzser

  +36 30 539 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Exkluzív lakások, korszerű technológia:

  A Semsey16 társasház 750 méterre a Városligettől, Istvánmező egyik legkedveltebb területén, egy csendesebb „belső” utcában épül.

  A társasházban mindössze 12 lakás kerül kialakításra, mely tervezésénél elsődlegesen a leendő lakók kényelmét tartottuk szem előtt, hogy igazi otthont építhessünk számukra. Így változatos, egyéni igényekhez igazítható alaprajzok közül válogathat. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély.  A Semsey 16-ban zárt, parkosított kert, a földszinten teremgarázs és tároló helyiségek kerülnek kialakításra, ezek fölött helyezkednek el 4 szinten, a lifttel is megközelíthető lakások. ​

  A környék

  A Semsey 16 Zugló egyik legkedveltebb területén, egy csendesebb, alacsony átmenőforgalmú, egyirányú utcában épül. A társasház az utca utolsó üresen álló telkén kap helyet, így a kiépült környéken további, zavaró építkezésre nem kell számítani.

  Egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően a Főváros valamennyi előnyét kínálja, legyen szó a kiváló intézményi ellátottságról vagy közlekedésről, a változatos kikapcsolódási lehetőségekről, vásárlásról. 

  Pár perc alatt elérhetőek a metró -és villamosállomások, pályaudvarok, gyors megközelítést biztosítva Budapest távolabbi pontjaihoz is. 

  A Városliget 10 perc sétára (750 m) található, ahol minden korosztály tartalmasan töltheti el szabadidejét.

   

  Előnyök

  - Kiváló elhelyezkedés, gazdag infrastruktúra

  A Városligettől 750 m-re, kiváló intézményi ellátottsággal, közlekedéssel, változatos kikapcsolódási – és vásárlási lehetőségekkel.

   - Kis lakásszám

  A zsúfolt, lakótelepi élettér helyett egy élhető méretű társasház kialakítása volt a célunk. A kevés lakásszámnak számtalan előnye van. Többek között a közös terek – lépcsőház, belső udvar, lift - megkíméltebbek maradnak, magasabb szintű biztonság érhető el, és a lakóközösség is barátságosabb.

  - Megbízhatóság, biztonságos befektetés

  Leendő otthonának, befektetésének értékálló minőségét a közel "ezerlakásos” kivitelezési tapasztalatunk, az alkalmazott modern technológiai megoldások, valamint a minőségi tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagok garantálják. 

  - Beruházás, kivitelezés és értékesítés egy kézben

  A legtöbb lakást a tervező asztalról adjuk el, így tudjuk, milyen fontos, hogy ügyfeleink maximális nyugalom és biztonság mellett követhessék lakásuk megépülését. Ezért is tartjuk a beruházást, a kivitelezést és az értékesítést egy kézben.​​

  - CSOK igényelhető:

  A CSOK támogatás igénybevételével kapcsolatban is tudunk segítséget nyújtani, értékesítő, hitelügyintéző kollégáink készséggel segítenek önnek.

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - IMD group Kft

  Beruházás és kivitelezés egy kézben. Az IMD group az elmúlt 14 évben mintegy 960 ingatlan tervezésében és megépítésében vállalt kulcsfontosságú szerepet. Szakembereink tudása, megbízhatósága és elhivatottsága magas építészeti minőséget garantál. Prémium minőségű lakóingatlanok, családi házak, luxus villák kivitelezésében szakértelmünk és megbízhatóságunk hiánypótló a hazai szektorban.