Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Savoya-ház

Budapest XI. kerület, Albertfalva

Törökverő u. 5.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 251 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

68.5-99 M Ft

Alapterület

73–130 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

206 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  H-XI Ingatlanfejlesztő Kft.

  Cím: 1118 Budapest, Szurdok u. 3. A ép. IV. em. 2.

  Telefonszám: +36 30 251 megnézem

  Vlaszák Erika
  Vlaszák Erika

  Vezető Értékesítő

  +36 30 251 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Évek óta foglalkozunk társasházak építésével. Évről évre fejlődtünk, lépést tartottunk a különböző építési technológiák korszerűsödésével. Így házainknál komoly hangsúlyt fektetünk, a megújuló energiafelhasználásra. A fűtés, hűtés-melegvíz ellátást modern és gazdaságos levegős hőszivattyúk szolgáltatják. Ezekkel biztosítjuk a lakások alacsony fenntartási költségét. Egy későbbi lépésként a terveknek megfelelően a tetőre telepítendő naperőművel a lakók a teljes rezsiköltséget lenullázhatják.

  A neves építész Kajdócsi Jenő remek, jól átgondolt koncepciója alapján, a dunai panorámát valamint a benapozást figyelembe véve a ház Dél felé csökkenő épület magasságot kap ennek köszönhetően egyedi építészeti stílust és tervrajzi elrendezést képvisel. A ház nyugati főhomlokzata egy hatalmas üveg élőkép (4500 nm), melyen egy természeti ábrázolás látható (erdőrészlet), utalva cégünk környezetbarát filozófiájára. Ez a struktúra éjjel is különösen szép sziluettet mutat az energiatakarékos led világításnak köszönhetően.

  A környék

  Egyedülálló továbbá az épülő társasház elhelyezkedése, ugyanis a Duna part és a Savoya Park közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Így akár egy kellemes Duna-parti séta, vagy egy gyalogos bevásárlással összekötött ügyintézés is könnyen megtehető.

   A városközpontból vagy az autópályák irányából több villamos és busz vonal, főútvonalak, fő kerékpárút teszik könnyen és gyorsan megközelíthetővé.

  Előnyök

  Magyarország gazdasági helyzetét tekintve jelenleg biztonságos és kiváló befektetés az ingatlan vásárlás. Projektünk ár-érték aránya rendkívül kiemelkedő. Bevezető áraink az előértékesítés során (visszavonásig) még kedvezőbbek. A Duna parti lakások szintén előnyt jelentenek akár a lakás, akár az ingatlan bérleti piacon. A tervek szerint a háztól 100 méterre tervezzük egy Duna parti plázs kiépítését.

  Egyedi belsőépítészeti programjaink célja a vevők sokszínű elképzeléseinek maradéktalan megvalósítása a lakásban felhasznált anyagok vonatkozásában. A legfontosabb hogy minden vevőnk elégedett legyen és a számára legszebb lakást valósíthassuk meg.