Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Rózsaliget Társasház

Győr

Szent Anna házak újabb gyöngyszeme a Rózsák tere mellett!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 201 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

32.9-39.9 M Ft

Alapterület

60–66 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

118 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  C.T. and Partner Kft. / BJB System Kft. / Internorm Stúdió Kft.

  Cím: 9025 Győr, Töltésszer út 3.

  Telefonszám: +36 30 201 megnézem

  Wagner Katalin
  Wagner Katalin

  vezető értékesítő

  +36 30 201 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Rózsaliget társasház

  A Szent Anna néven ismertté és méltán kedveltté vált társasházaknak egy újabb gyöngyszeme kerül megépítésre Győr zöldövezeti részén, Szabadhegy városrészben a Rózsák tere közelében, csendes, családi házas övezetben. A Rózsaliget társasház a kisebb garzonoktól a penthouse jellegű lakásokig biztosít lehetőséget a kertvárosi életet kedvelő generációk részére, hogy mindenki otthon érezhesse magát.

  Az otthonok kialakításában változatos méretű lakások, világos életterek, tágas, nagy erkélyek kínálják a magánszférát. A legkisebb garzonoktól a legnagyobb penthouse jellegű lakásokig kínálunk választékot minden korosztály számára.

  Egyedi, attraktív és karakteres társasház, amely a nyugodt városi életet és az egészséges zöld környezetet ötvözi.

  ÖKO koncepcióban készül, korszerű építőanyagokkal, magas műszaki tartalommal, minőségi kivitelezéssel. Napelemekkel biztosítjuk a ház energiaellátását, 2 lépcsőház, 2 lift, zöldterülettel rendelkező földszinti lakások, zárt udvari és fedett parkolók, kerékpártároló, privát tárolók, akadálymentesített lépcsőház, térfigyelő kamerarendszer megépítésével biztosítjuk leendő vásárlóink kényelmét.

  A társasház téglából épül, 20 cm-es külső hőszigetelő rendszerrel, 4 rétegű Internorm ablakokkal, a házban 2 lépcsőház és 2 nagy teljesítményű lift, térfigyelő kamera, kaputelefonos rendszer kerül kialakításra. Az épület alatt teremgarázsok, a zárt udvaron gépkocsibeállók, illetve privát tárolók vásárolhatók. Babakocsi és kerékpártárolás a földszinten lesz, parkosított zöldterület, kialakított játszótér pedig a közös udvaron.

  A lakások fűtéséről egyedi mérőkkel ellátott házközponti fűtés gondoskodik radiátoros hőleadókkal szerelve, egyedi igény esetén van lehetőség padlófűtés kialakítására is. A földszinti lakások privát zöldterület kizárólagos használati jogával rendelkeznek.

   

  A környék

  A Rózsaliget társasház Győr zöldövezeti részén, Szabadhegyen, a Rózsák tere közelében épül. A városrész kertvárosi jellege, az autópálya felhajtó és az Ipari park, illetve az AUDI közelsége miatt méltán kedvelt célpontja otthonukat kereső ügyfeleknek!

  A beruházó

  Bemutatkozás - C.T. and Partner Kft. / BJB System Kft. / Internorm Stúdió Kft.

  A C.T. and Partner Kft. és a BJB System Kft. már tíz éve tőkeerős szereplői és aktív résztvevői a győri ingatlanberuházásoknak. Társasházaik Győr városrészeinek emblematikus és különleges épületei, innováció és otthonosság, magas műszaki tartalom jellemzi őket., amelyek elnyerték ügyfeleink tetszését és bizalmát.  A céget olyan építkezések fémjelzik, mint a Marcal tó partján épült Tópart liget, Sziget kapujában a Corner Rezidencia, valamint a Szent Anna néven ismertté vált társasházak Marcalvárosban és Szigetben.