Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Rigó III lakópark

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed

Intelligens otthonok a város szívében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 548 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

36.84-80.09 M Ft

Alapterület

44–73 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

65 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Kreditor Consult Kft.

  Cím: 1085 Budapest, Rigó utca 3

  Telefonszám: +36 20 548 megnézem

  Horváth Flóra
  Horváth Flóra

  Értékesítő

  +36 20 548 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Társasházunkban jellemzően kisebb területű, könnyen élhető lakások találhatóak.

  A 62 lakásos komplexumban a 24 m2-től a 72 m2-es nagyságú lakások közül választhatja ki az Önnek megfelelő méretű otthont.

  Lakások típusai, melyek közül választhat:

  Nappali-konyhás lakás

  Nappali + 1 szobás lakás

  Nappali + 2 szobás lakás

  Nappali + 3 szobás lakás

  A lakások mindegyikéhez tartozik egy erkély, melyekről kilátás nyílik a városra.

  A lakások 760.000 Forint / m2 ártól elérhetőek.

  A lakások mindegyike kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A tervezés és a megvalósítás teljes ideje alatt több éves tapasztalattal rendelkező csapat segíti, hogy a belső kialakítás maximálisan az Ön kényelmi igényeinek megfelelő színvonalat képviselje.

  A lakások mindegyike saját mérő órával rendelkezik, így a közüzemi díjakat kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni.

  A közös költség nem haladja meg a Budapest ezen részen átlagosan megszokott mértékét.

  Magában foglal számos olyan szolgáltatást, mely az Ön kényelmét szolgálja.

  Ilyenek például:

  épület takarítás

  karbantartás

  szemét szállítás

  közös képviseleti szolgáltatás díja

  felújítási alap

  A környék

  Az épület Budapest belvárosának szélén, a VIII. kerületi Rigó utcában helyezkedik el, csupán egy utcára a József körúttól.

  Közelében több neves egyetem és kulturális intézmény található. A Váci utca kiemelkedő üzletei, a Szent István Bazilika történelmi helyszíne és a Vörösmarty tér rendezvényei könnyen elérhető távolságban vannak.

  A megújuló 4-6-os villamos vonal, az M3-as metró, melyek csupán néhány perc sétára ideális közlekedést biztosítanak, továbbá színvonalas szolgáltató és szórakoztató létesítmények gondoskodnak a mindennapok megkönnyítéséről.

  Szolgáltatásaival és elhelyezkedésével nyugodt, csendes és emellett modern, a város ritmusához alkalmazkodó otthont teremtünk Önnek.

  Előnyök

  A lakások mindegyike intelligens otthonként szolgálja Önt a mindennapokban a kényelmet és a modernizációt ötvözve, ebben a Becker által nyújtott „Intelligens otthon alapcsomag” áll rendelkezésére, mely minden lakásban elérhető és igény szerint bővíthető.

  Az okos otthonok nem csak modernek, de költséghatékonyak is. A központi vezérlővel könnyedén irányíthatja például a világítást, az árnyékolás technikát és a lakás védelmét szolgáló riasztó berendezést.

  A bővítési lehetőségekről, valamint a megrendeléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban kapcsolattartónk áll rendelkezésére.

  Budapesten évente több mint 4.000.000 turista fordul meg, akik sok esetben a hotelek, szállodák nyújtotta lehetőségek helyett közösségi lakásmegosztások közül válogatnak. A Rigó utcai lakások alkalmasak lehetnek a fővárosba látgatók számára rövid távú bérlések kiszolgálására.

  Mindemellett az épületben található lakások kiválóak arra, hogy a környező egyetemisták otthonaként szolgáljanak. Magyar és külföldi diákok ezrei választják Budapestet, hogy a város színvonalas felsőoktatási intézményeinek hallgatói lehessenek. Ezt alátámasztja, hogy a fővárosban több mint 20 felsőoktatási intézmény található melyek évről évre egyre több képzési lehetőséget biztosítanak.

  Amennyiben Ön egy stabil befektetési lehetőséget keres, úgy az ingatlan egy kiváló választás. A belváros közelsége, mindemellett a nyugodt és csendes környezet, valamint a főváros által nyújtott lehetőségek végtelen számának köszönhetően könnyedén bérbe adhatóak a lakások, akár rövid, akár hosszú távra. Befektetése az ingatlan lokalizációjából adódó folyamatos érték növekedése mellett egyaránt passzív jövedelmet is biztosít.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Kreditor Consult Kft.

  A Kreditor Consult Kft egy évek óta sikeresen működő vállalat. Cégünk jelenleg első, budapesti építési beruházásán dolgozik. Fő célunk, hogy olyan otthonokat teremtsünk, melyek mindamellett hogy modernek, minden igénynek megfelelnek. A több éves tapasztalatunkkal és szakmai felkészültségünkkel küldetésünk, hogy hozzájáruljunk megbízóink sikereihez. A Rigó III projekt során a tervezés és a kivitelezés során célunk, hogy megbízható parterei legyünk vásárlóinknak. Az épületet egy nemzetközileg ismert és elismert építész iroda tervezte, figyelembe véve korunk ingatlanokkal szembeni elvárásait.