Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Ráday Residence

Budapest IX. kerület, Belső-Ferencváros

Ahol álmai otthona az Ön lakása lehet

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Ráday Residence

Tervezett átadás

2019. december

Ár

48.11-132.3 M Ft

Alapterület

41–115 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

59 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  GEOS Group Hungary

  Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 4.

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Kocsis Zoltán
  Kocsis Zoltán

  vezető értékesítő

  +36 1 700 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Ráday Residence nyolcemeletes társasházban összesen 59 darab, 41-122 négyzetméter alapterületű, prémium kivitelű otthon készül. A lakók igényeinek teljes kiszolgálása érdekében portaszolgálat és a ház alatti három szinten mélygarázs gondoskodik, ahol 74 személyautó biztonságos elhelyezése lehetséges.

  Az társasház aljában passzázst alakítanak ki, amelyről a földszinten üzletek nyílnak, az első emeleten pedig irodák kapnak helyet. Az irodaszárnyak tetejére barátságos, zöld tetőkert kerül. A látványos, visszalépcsőző kialakítású tetőszinteken nagy teraszos luxus penthouse lakások épülnek, amelyekhez természetesen saját tetőkert is jár.

  A három épületrészből álló, a Lónyay és a Ráday utcát passzázzsal összekötő, exkluzív kivitelű társasház építészeti koncepciója kiválóan illeszkedik a Belső-Ferencváros eklektikus architektúrájához. A homlokzat a klasszikus pesti oromfalak mai újraértelmezése, amely hangulatában igazodik a környék frontkialakításaihoz, de ízig-vérig kortárs kompozíció.

  A környék

  A Ráday Residence Budapest egyik legizgalmasabb részén, a Belső-Ferencvárosban található Ráday utcában épül. E hosszú utca a Kálvin teret köti össze a Boráros térrel. Napjainkban főként vendéglátóhelyeiről ismert, amelyek megismerése igazi gasztronómia és kulturális felfedezéseket ígér.

  Itt található többek között a magyar főváros első Michelin-csillagos étterme, a Costes, a közösségi térként is funkcionáló hangulatos Rombusz terasz, és a hagyományos süteményiről ismert Nándori Cukrászda is.

  Előnyök

  A Ráday utca és környéke minden év- és napszakban lehetőséget kínál valami újdonság megismerésére vagy egy kellemes sétára. A közeli Dunapart lüktetése új kalandokra hív, a Kálvin tér hatalmas nyílt térsége pedig a múlt század pesti bulváréletének hangulatát hozza újra közel. Vonzáskörzetében több egyetemi campus foglal helyet.

  A központi elhelyezkedés fontos előnye a tömegközlekedés magától értetődő egyszerűsége, a nagykörúti villamosok 250 méterre, a hármas metró 600 méterre található.

  A Ráday Residence terveit az a budapesti Sporaarchitects készítette, amely a budapesti négyes metró építészetileg talán legizgalmasabb, Szent Gellért és Fővám téri állomásainak terveivel is büszkélkedhet. Az ingatlanvásárlás mindig komoly döntés, de ha ebben a társasházban vesz lakást, azt évek múlva is élete egyik legjobb befektetésének fogja tartani.

  A beruházó

  Bemutatkozás - GEOS Group Hungary

  Cégcsoportunk 15 éves múltra visszatekintő megbízható ingatlanfejlesztő vállalat, amely számos rangos díjat érdemelt ki Európában. GEOS magyarországi leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét. Jelenleg két lakóház építése zajlik eredményesen, mindkettő Budapest frekventált területein helyezkedik el, ezek a Ráday Resindence és az Erkel Residences. Intelligens megoldásokat szem előtt tartva tervezzük otthonainkat.

  Mi otthonokat teremtünk nem csupán egy ingatlant!