Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Práter Park 2.

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS A CORVIN NEGYEDBEN!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 777 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

35-38 M Ft

Alapterület

41–46 m2

Szobaszám

1–2 szoba

Összes lakás

56 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  ARAN Invest Kft.

  Cím: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 10. fsz.

  Telefonszám: +36 70 777 megnézem

  Hegedűs Dóra
  Hegedűs Dóra

  értékesítési vezető

  +36 70 777 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Práter Park 2 társasház a hamarosan átadásra kerülő, nagy sikerű első ütem folytatásaként a Tömő utca 58. szám alatt valósul meg. A földszint + 8 lakószintes épületben összesen 56 darab, 36 - 55 m2 közötti alapterületű, ideális beosztású, nappali + 1 hálószobás, erkélyes lakás kerül kialakításra. A ház földszintjén elhelyezkedő teremgarázs szinten kerékpártárolók és kocsibeállók kerülnek kialakításra.

  A környék

  A Práter Park 2. környezetében minden elérhető, ami csak egy modern nagyvárosban elképzelhető, köszönhetően az 5 perc sétára található Plázának és a Corvin Sétánynak, melyek Budapest megújuló városrészének a szimbólumai.

  A Corvin-negyed megépülése és a kerület térfigyelő kamerákkal történő felszerelése teljesen megváltoztatta a 8. kerület megítélését. A Corvin Sétányon haladva egy lenyűgöző nagyvárosi promenádon érezzük magunkat, míg a sétány végétől a Tömő utcán juthatunk el a társasházig, miközben térfigyelő kamerák vigyázzák lépteinket. A társasházzal szemben a lakók rögtön a legendás Fűvészkertben találják magukat, 10 perces rövid sétával pedig eljuthatnak Orczy-parkba, ahol akár a Magyar Természettudományi Múzeumot is meglátogathatják. Budapest legnagyobb fitness klubja, a Life1 Corvin Wellness Fitness Központ is a Corvin Sétányon található, amely különböző edzésekkel, uszodával, szauna világgal várja a mozgásra, kikapcsolódásra vágyókat.

  Előnyök

  Ahogyan a Práter Park 1. üteménél, főként a befektetők igényei, valamint az önálló otthonba költöző fiatalok igényei szerint terveztük meg a lakásokat. A környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. A házunktól 300 méterre épült fel a NOKIA Skypark irodaház, amelyben a Nokia új magyarországi központja kapott helyett. Az ország legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központja összesen 25.000 négyzetméteren jelenleg több, mint 2500 főt foglalkoztat. A Nokia Skypark közvetlen szomszédságában épülő következő irodaházprojekt várhatóan 2018 végén adják át, amely több, mint 30.000 négyzetméteren helyezkedik majd el a Práter utca - Szigony utca – Tömő utca – Bókay János utca által határolt területen. Ezzel a potenciális bérlők száma projektünk közvetlen környezetében közel újabb 2500 jól fizetett alkalmazottal növekszik majd. Az irodaház fejlesztés tovább folytatódik az Apáthy István és Balassa utca sarkán.