Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Práter Park

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

Kiváló befektetés a Corvin negyedben!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 777 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Práter Park

Tervezett átadás

2018. szeptember

Ár

24.99-44.26 M Ft

Alapterület

36–69 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

89 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  A Práter Park 8 emeletes, liftes modern épület. Építészünk a hatékony, élhető lakás alaprajzok mellett hangsúlyt fektetett a homlokzat kialakítására, illetve a lobby nagyvonalú, elegáns megjelenésére. A társasházban 89 darab lakás található. Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, az egy szobás stúdiótól a nagy teraszos penthouse lakásokig. Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, első emeletieket pedig saját kertrész teszi értékesebbé. A teremgarázs szinten tárolók és kocsibeállók kerülnek kialakításra. A lakások tervezésénél fő szempont volt a fiatalos, modern, világos belső tér megvalósítása. Az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok is mind ezt a célt szolgálják. Nagy hangsúlyt fektettünk az energia hatékonyságra, ezért a ház a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szigetelése mellett, a társasház melegvíz-előállításának támogatására napkollektorokat helyezünk el a tetőn, a közös területek villamos energia fogyasztását pedig napelemek felszerelésével csökkentjük.

  A környék

  A Práter Park környezetében minden elérhető, ami csak egy modern nagyvárosban elképzelhető, köszönhetően az 5 perc sétára található Plázának és a Corvin Sétánynak, melyek Budapest megújuló városrészének a szimbólumai.

  A Corvin-negyed megépülése és a kerület térfigyelő kamerákkal történő felszerelése teljesen megváltoztatta a 8. kerület megítélését. A Corvin Sétányon haladva egy lenyűgöző nagyvárosi promenádon érezzük magunkat, míg a sétány végétől a kiszélesített Práter utcán juthatunk el a társasházig, miközben térfigyelő kamerák vigyázzák lépteinket. A zöldbe vágyók a társasházzal szemben kis parkot és játszóteret találnak, rövid sétával pedig eljuthatnak a legendás Fűvészkertbe vagy az Orczy-parkba, ahol akár a Magyar Természettudományi Múzeumot is meglátogathatják. Budapest legnagyobb fitness klubja, a Life1 Corvin Wellness Fitness Központ is a Corvin Sétányon található, amely különböző edzésekkel, uszodával, szauna világgal várja a mozgásra, kikapcsolódásra vágyókat.

  Előnyök

  Lakásainkat elsősorban önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk.Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. Házunktól 300 méterre, a Corvin Sétány lezárásaként modern irodaház épül, amely a Nokia cég magyarországi központjának ad helyet, több ezer fiatal dolgozót foglalkoztatva.

  Lakáskiadással várhatóan elérhető bérleti díjak:

  1 szobás lakások: 350 €/hó

  1+1 szobás lakások: 500 €/hó

  1+2 szobás lakások: 650 €/hó

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  P73 Ingatlan Project Kft.

  Cím: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 10. fsz.

  Telefonszám: +36 70 777 megnézem

  Hegedűs Dóra
  Hegedűs Dóra

  Értékesítési vezető

  +36 70 777 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Práter Park

  A beruházó

  Bemutatkozás - P73 Ingatlan Project Kft.

  A Projekttársaság tulajdonosait közvetetten kettő magánszemély alkotja: Nagy Balázs és Perlaky Zsolt, akik ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben.
  Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették, ideértve a válság első éveiben megvalósított utolsó társasházat is.
  A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 15 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 15 évben.