Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Platán Garden

Balatonboglár

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 991 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. június

Ár

48.88-124.9 M Ft

Alapterület

42–91 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

47 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Bayer Property

  Cím: 1117 Budapest, Alíz utca 4.

  Telefonszám: +36 30 991 megnézem

  Platán Garden Értékesítés
  Platán Garden Értékesítés

  Értékesítés

  +36 30 991 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Balatonbogláron, a volt Família Hotel helyén épül a Platán Garden Balaton társasház, mely közigazgatásilag Balatonboglár első ingatlana és közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A tóhoz közeli fekvésnek köszönhetően az épülő lakások többsége örökpanorámával rendelkezik. Az épület földszint plusz három emelet és egy penthouse szintből áll majd. Összesen 47 lakás kerül kialakításra, méreteik az egyszobástól a három hálószobásig terjednek. Az apartmanok tervezésekor gondosan ügyeltünk arra, hogy jó beosztású, élhető tereket alkossunk, továbbá az ingatlanok újdonsült tulajdonosai minőségi berendezéssel, bútorozva vehetik majd át új lakásaikat. A belsőépítészetileg kétféle stílusban kialakított lakásokra kellemes hangulat, letisztultság és természetes pasztellszínek lesznek jellemzőek. Az alkalmazott formavilágot tekintve a vintage és a modern elemek finom összhangja valósul meg. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, ami lehetőséget teremt a nyáresti szabadtéri, mégis meghitt időtöltésre.
  A társasházban a hűtés-fűtést hőszivattyúk biztosítják, a használati melegvizet minden lakásban okos bojlerek állítják elő. Az ingatlan teljes területén wifi elérhetőség kerül kiépítésre a lakók számára, hogy a lakástól a vízpartig mindenütt elérhető legyen a megbízható lefedettség.

  A környék

  Az ingatlan környezetében jellemzően panziók, apartmanházak és kisméretű magán nyaralók találhatók. A lokációnak köszönhetően 500 méteren belül érhetők el különböző élelmiszerláncok üzletei, többek között Penny, Aldi és Lidl, ahol könnyedén el lehet végezni a mindennapi bevásárlást. A város központja felé haladva pedig számos szolgáltatás (gyógyszertár, orvosi rendelő, szépségszalonok), valamint sportolási lehetőségek (teniszpálya, sportpályák) is rendelkezésre állnak. Balatonboglár könnyedén megközelíthető, autóval közlekedők esetében az M7-es autópálya kézenfekvő megoldás, hiszen a település rendelkezik autópályalehajtóval. A városon emellett áthalad a Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonal, valamint közel 20 távolsági buszvonal érinti a települést. A városka elhelyezkedéséből adódóan a legtöbb balatoni turistaközpont, nevezetesség és település gyorsan elérhető közúton, vasúton, vagy akár a balatoni hajóközlekedés segítségével.

  Előnyök

  Az ingatlanhoz saját vízpart tartozik, ahol a lakók számára rendelkezésre áll egy 120 m²-es stég a vízen, mely egy mólon közelíthető meg. Emellett a parton is kialakítunk egy napozó részt, valamint játszóteret a gyermekek részére. Esti programokhoz grillező területet és kerti bútorokkal berendezett ligetes részt alakítunk ki.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Bayer Property

  A Bayer Construct vállalatcsoport tagjaként a Bayer Property jelenleg Magyarország leginnovatívabbnak mondott  ingatlanfejlesztő cége. Komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítésével, tervezésével és megvalósításával foglalkozik, legyen szó otthonteremtésről, iroda- vagy ipari ingatlan építésről, komplex városfejlesztésről vagy értékmegőrzésről, a Bayer Property neve garancia a legmagasabb szakmai minőségre. Célunk, hogy maradandó építészeti értéket teremtsünk költséghatékonyan és lehető legmagasabb színvonalon. Erre garancia a dinamikusan fejlődő és elhivatott szakértői csapatunk és a széles spektrumú ingatlanfejlesztői tapasztalatunk. Cégünk portfoliójában számos gigaberuházás és komplex, multifunkciós fejlesztés valósul meg, melyek segítségével mostanra az ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk.