Kapcsolat

3 szoba Erkéllyel 1. emelet, Petzvál 44.

Kelenföld

Petzvál 44.

Kelenföld

Tervezett átadás

2024. I. negyedév

Ár

119,00 M Ft

Alapterület

73 m²

Szobaszám

3

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 119,00 M Ft
alapterület 73 m²
emelet 1
zöld otthon igen
energetikai tanúsítvány A+
erkély 8,27 m²
tájolás kelet, nyugat
kilátás udvari
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító 111

Épület adatai

lift van
fűtés típusa padlófűtés, hőszivattyú
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 8.00M Ft

Hirdetés leírás

3 SZOBÁS, TERASZOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÁLOMOTTHON ÚJBUDA SZÍVÉBEN!

Vásároljon most egy lenyűgöző kis ékszerdobozt, újonnan épülő, energiatakarékos, ‘zöld’ társasházunkban! Tökéletes saját otthon, kiváló befektetés, melyet akár év végén birtokba is vehet!

A LAKÁS

Minőségi anyaghasználat, tágas, amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, gardróbszoba, kádas fürdőszoba, külön WC, üvegkorlátos, fedett terasz és rengeteg napfény gondoskodik a kényelmes, modern budai életérzésről.
Ez az 1. emeleti lakás ideális választás kis családoknak és fiatal pároknak egyaránt. A második hálószoba lehetőséget ad a rugalmas elrendezésre, ezért megfelel minden igénynek, legyen az gyerekszoba, vagy akár dolgozószoba a home office-hoz.
A rendkívül jól szigetelt, körbefűtött lakás környezettudatos és költséghatékony. A „zöld” ház hőszivattyús rendszere alacsony fenntartási költségek mellett biztosítja a fűtést (padlófűtés) és a hűtést (klíma). Ez a lakás hosszú távon is pénzt takarít meg Önnek!


A TÁRSASHÁZ

A PETZVÁL 44 társasház Budapest 11. kerületében, csendes, egyirányú, hangulatos zöld utcában helyezkedik el. Modern dizájn, parkosított kert és magas minőségű, igényes kivitelezés jellemzi a beruházó minden eddigi projektjét, itt biztosan nem fog csalódni! A mélygarázs szinteken lehetőség van autóbeállók vásárlására is. Az épület tervezett átadása 2023 év végén várható.

A KÖRNYÉK

A főváros budai oldalának legdinamikusabban fejlődő része a XI. kerület. A kelenföldi pályaudvar, az Etele pláza, a Budapart és a rehabilitált Kopaszi-gát egyre vonzóbbá teszik a környéket.
A lakás kiemelten ellátott lokációján az infrastruktúra is páratlan, mely rendkívül vonzóvá teszi, valamint tömegközlekedése is éjjel-nappal tökéletes.
A közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet: kikapcsolódás, sport és bevásárlási lehetőségek mindössze egy karnyújtásnyira vannak, beleértve az Allee és Etele Pláza bevásárlóközpontokat is, de, ha óvodáról, bölcsődéről, iskolára vagy akár egyetemrő van szó, azok könnyen elérhetőek.

Olyan otthona lehet a város szívében, ahova mindig jó lesz hazamenni, ahonnan csak pár lépés a zöld, közel a belváros is, de épp elég távol attól, hogy a csend, a nyugalom és a meghittség ne csak üres ígéret legyen.

Ha befektetési céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely értékálló és azonnal pénzt termel, kiemelkedő megtérüléssel. A professzionális felkészítésnek köszönhetően azonnal kiadható (400-450eFt/hó), melyhez az enteriőr fotókat is biztosítjuk.

Ne habozzon! Látogasson el hozzánk és tekintse meg a már elkészült lakást, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Győri Ferenc
+36 70 414 +36 70 414 2478
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Budapest 11. kerület Petzvál József utca 44.