Kapcsolat

3 szoba Kertkapcsolattal földszint, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

189,71 M Ft

Alapterület

81 m²

Szobaszám

3

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 189,71 M Ft
alapterület 81 m²
emelet földszint
kertkapcsolat igen
tetőtér nem tetőtéri
erkély 26 m²
kilátás kertre néző
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító SF-3-FSZ-2

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT

A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre.

A projectről:

A Pelso Bay project piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.

A Pelso Bay SKIFF épületeit is a víz közvetlen közelsége jellemzi, hiszen a keleti épületkaréj déli épületcsoportja a belső élménytóhoz és a Balaton-parthoz egyaránt közel fekszik. Az ingatlan közvetlen közelében van továbbá az egész évben üzemelő wellness komplexum valamint a kikötő is, aminek köszönhetően a projekt legértékesebb ingatlanja közé sorolhatjuk a Skiff lakásokat.Lakás:
A Skiff 5 földszint 2 es lakás mindent egyesít, amit elvárhatunk egy luxuslakástól. Kiváló desztinációja, valamint a projekt legfőbb épületeinek közelsége teszi unikálissá a projekten belül. Az ingatlan a luxus kialakítása mellett privát kerttel is rendelkezik, így leendő tulajdonosa bármikor élvezheti a Balaton közelségét a saját udvarából is!

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát.
Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében.

Környezet:

A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek.

Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha lennének még kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.