Kapcsolat

4 szoba Kertkapcsolattal földszint, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

346,51 M Ft

Alapterület

154 m²

Szobaszám

4

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 4 szoba
ár 346,51 M Ft
alapterület 154 m²
emelet földszint
kertkapcsolat igen
tetőtér nem tetőtéri
erkély 80 m²
kilátás kertre néző
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító DR-2-1em

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT
A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre.

A projectről:
A Pelso Bay project piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.
A Pelso Bay DRAGON épületei esetén az “U” alakú építészeti stílus lehetőséget ad az éjszakai és nappali zónák kialakítására, valamint a maximális privát szféra élményének megteremtésére. Méreteit tekintve tökéletes választás a nagycsaládosok és a nagy, tágas tereket kedvelők részére. A lakások alapterülete ennek megfelelően 124 és 138,3 m2 között változik.
Luxus lakóparkunk kínálatában ezek a lakások azok, a kedvező négyzetméterár mellett magas panoráma értékkel, vagy kedvező négyzetméterár mellett magas kertkapcsolati értékkel rendelkeznek.

Lakás:
A Dragon 2 első emelet 1 es lakása a három Dragon épületegyüttes középső pontján helyezkedik el karnyújtásnyira a Balatontól, valamint az egész évben üzemelő wellness komplexumtól. A luxus kialakítás mellé egy elvehetetlen panoráma társul. Hatalmas tetőterasza ideális hellyé teszi az ingatlant nagycsaládos összejövetelekre vagy akár céges találkozókra, partykra is.
Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát.
Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében.

Környezet:
A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek.

Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha lennének még kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.