Kapcsolat

4 szoba Erkéllyel 1. emelet, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

182,11 M Ft

Alapterület

107 m²

Szobaszám

4

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 4 szoba
ár 182,11 M Ft
alapterület 107 m²
emelet 1
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 24,8 m²
kilátás panorámás
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító FL-2-1em-1

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT

A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre. A projectről:

A Pelso Bay project piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.

A bravúros, légiesen könnyed építészeti megoldásokat felvonultató, háromemeletes épületekből álló FLAAR épületcsoport lakásai esetén az eltolt teraszos kialakítás biztosítja a szomszédoktól való teljes elkülönülést. Az emeleteken elhelyezkedő lakások, nagyméretű, belső, fedett terasszal, illetve gyönyörű panorámás tetőterasszal rendelkeznek, melyről a léleknyugtatóan szép, balatoni panoráma fogad. Intim környezetben élvezheti a pihenést, vagy akár elegáns helyszíne lehet egy baráti borvacsorának is.

Lakás: A Flaar 1 épület 2 emelet lakása a Pelso Bay projekt legészakibb csúcs pontján helyezkedik el közvetlen rálátással a terület ékkövére, a privát belső tóra. A lakás belső 2 szinttel rendelkezik(galéria), valamint egy nagy terasz tartozik hozzá, így ideális választás nagycsaládosok számára. Befektetés szempontjából is ideális választás, a környék népszerű turisztikai célpont így márciustól októberig népszerű a kirándulók, Balaton kedvelők körében.

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát. Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében. Környezet:

A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek. Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha lennének még kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.