Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet biztosítjuk hozzá

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 716 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

111.28-301.32 M Ft

Alapterület

58–154 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

121 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Pelso Bay Development Kft.

  Cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 5. em. III/2.

  Telefonszám: +36 30 716 megnézem

  Borók Zoltán
  Borók Zoltán

  Értékesítési Vezető

  +36 30 716 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Hat egyedülállóan színvonalas, egyedi építészeti megoldású két íven nyugvó apartman csoportban kínálunk, a piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben. A 6 vízparti apartman csoportban, egy élménytóval elválasztott nyugati és keleti íven összesen 32 apartmanban, a társas házi miliőt határozottan mellőzve, 121 különleges kialakítású, privát luxuslakás várja igényes tulajdonosát. Az épületek alsó lakásai közvetlen kertkapcsolatosak. Az épületek egy belső mintegy, 1 ha területű dísztavat fognak közre, ugyanakkor a Balaton is minden pontjáról látható. A vízfelület látványa nyugalmat áraszt, és feltölti a lakókat. A zavartalan pihenést szolgálja az eltolt, sorházra emlékeztető elrendezés, a helyenkénti átriumos kialakítás, az önálló használatú kertrészek, az egymás melletti apartmanoknál térben jól elkülönülő teraszfelületek, a kiváló tájolás és a nagyobb, szellősebb terek. Az apartman csoportok szintjei a part felé haladva csökkennek, ez, valamint az íves kialakítás biztosítja a balatoni panoráma zavartalanságát.

  Előnyök

  A limitált számú lakások megépítését követően, a Balatonon egyedülálló kialakítású, közvetlen vízparti luxus lakópark! Belső kb 1 hektáros élménytóval, wellness szolgáltatással, borospince és bortrezorral, 2 emeletes Yacht klub, vízi sporteszköz tárolókkal, 100 méteres privát strand, elektromos autó és hajó töltési lehetőséggel facility managment szolgáltatásokkal!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Pelso Bay Development Kft.

  A projekt keretében megvalósuló, 6 különböző stílusú épületben 121 luxuslakást, emellett számos, kizárólag a tulajdonosok által igénybe vehető kényelmi szolgáltatást magában foglaló beruházás a lehető legmagasabb igényeket is kielégíti majd, üdülőként, új otthonként és befektetésként egyaránt. Az Alsóörs belterületén, az északi part talán legszebb panorámáját kínáló balaton-parti telken megvalósuló fejlesztés az év 12 hónapjában valódi élményeket biztosít majd a leendő lakástulajdonosok számára.