Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Paskal Garden A.ütem

Budapest XIV. kerület, Zugló

"Egyedülálló fejlesztés Zugló szívében "

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 664 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

46.5-155 M Ft

Alapterület

47–129 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

183 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Paskal Garden

  Cím: 1081 Budapest

  Telefonszám: +36 30 664 megnézem

  Lévai László
  Lévai László

  Értékesítő

  +36 30 664 megnézem

  Juhász István
  Juhász István

  Értékesítési vezető

  +36 30 538 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Egyedülálló fejlesztés Zugló szívében

  A 14. kerület közkedvelt részén, a Rákos-patak mellett, új építésű környezetben várja lakóit Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja.

  A három fejlesztési ütemben összesen 450 lakás és iroda kerül felépítésre. A lakóépületek közvetlenül a Rákos-patak mellett fekszenek, elhelyezésük megtervezésénél igyekeztünk a lehető legjobb kilátást és tájolást biztosítani a lakások számára.

  Az épületek alatt kialakított teremgarázsokkal sikerült az szabad területek parkosítását és a földszinti lakások kertkapcsolatát a lehető legnagyobb mértékben megnövelni, ezzel a lakóparkot beleilleszteni a környezetébe. A társasház fejlesztője a projekt keretén belül felújította a Rákos-patak ezen szakaszát – teljes burkolatcserével, játszótér, padok és szökőkutak telepítésével emelte a környék színvonalát. A terület parkosítása a későbbiekben is folytatódik az önkormányzat együttműködésével. A beruházás közvetlen környezetében található a Paskál fürdő, sportpálya, park, illetve természetesen a közeli bevásárlási lehetőségek is kényelmes távolságra helyezkednek el. A lakópark tehát ideális választás azoknak, akik szeretnék kihasználni a város nyújtotta lehetőségeket, de nem mondanak le a szabadban elérhető rekreációs lehetőségekről.

  Előnyök

  A lakópark A, B és C épületből áll, melyek más-más lakásszámmal és előnyökkel bírnak, viszont az összes épületben megtalálhatók a kisebb, két szobás, illetve a több hálós, családosok számára kialakított lakások. Nagy előny, hogy szinte az összes lakáshoz tartozik erkély vagy kertkapcsolat, melyek kifejezetten tágasak, továbbá sokféle magas emeleti, nagy teraszos otthon közül is választhatnak vásárlóink. Az otthonok kényelmét nem csak a napfényes teraszok, de a modern műszaki megoldások is növelik – a lakásokban mennyezeti hűtő-fűtő berendezés kerül beépítésre, melynek működtetése a hőszivattyús rendszernek köszönhetően gazdaságos.

  A mintalakás hamarosan elkészül, a lakópark kiváló adottságairól győződjön meg személyesen.