Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Park Város Lakópark

Székesfehérvár

Székesfehérvár

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 940 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

52-52 M Ft

Alapterület

72–72 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

87 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  JT Capital Hungary Kft

  Cím: 9028 Győr Szabadi u. 3.

  Telefonszám: +36 30 940 megnézem

  Szegedi Anita
  Szegedi Anita

  értékesítő

  +36 30 940 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A három lakótömb egy gyönyörű, gondosan megtervezett park köré épül, melyben mind a négy évszakban örömét leli Ön és kedves családja.

  A park tartalmaz szökőkutat, játszóteret, napozó sarkot, padokat, kutyafuttatót és sok-sok különböző típusú fát, bokrot és virágot, melyek választásánál a tartósság és gondozásmentesség is szempont volt.

  Lakóparkban kellő számmal kerül kialakításra felszíni parkoló és mélygarázs egyaránt, így nem lesz probléma Ön számára a vendégeket fogadni még ünnepnapokon sem, mert mindenki számára marad szabad parkoló.
  Lakópark belső parkolói távirányítású sorompóval lesz zárható.

  A társasházak tárolókkal és biciklitárolókkal rendelkeznek.

  Bejáratoknál a lépcsők mellett mozgáskorlátozottak és babakocsik számára is ajánlott külső elektromos emelőszerkezetek kerülnek kialakításra.

  Lépcsőházakban alacsony energia szükségletű, modern, csendes liftek kerülnek elhelyezésre., amely liftekkel a mélygarázs is megközelíthető.

  Lakások között hanggátló falak kerülnek beépítésre.

  Alacsony rezsiköltséget 30-as külső falakkal és jó minőségű külső szigetelőanyaggal, illetve kiváló minőségű 3 rétegű nyílászárókkal garantáljuk.

  A minőséget országos szinten is elismert kivitelező céggel garantáljuk, mely építtető cégnél a társasház építésben szerzett több éves tapasztalat is megtalálható és a folyamatos technológiai újdonságokat is követik és alkalmazzák.

  A környék

  Park Város Lakópark közel található a belvároshoz, akár gyalog is könnyen megközelíthető. Ugyanakkor a környék csendes, családi házas utcákkal övezett, ahol az alacsony forgalom miatt garantált a nyugalom.

  Az utcában óvoda található, a szomszédos utcákban pedig iskolák és orvos rendelők, így a családok számára optimális választás.
  Továbbá a közelben több bevásárlási lehetőség is adott.

  Vasútállomás a lakóparktól 5 perc sétára található, ami nagy előny az ingázó diákok vagy az ingázó dolgozó családtagok számára.

  Fenti okok miatt a beruházók számára is optimális választás ez a lakópark, mert könnyen kiadhatóak a lakások akár évi 7% hozammal.

  Előnyök

  Lakásokhoz élhető méretű erkélyeket terveztünk, mely erkélyek élettérként is szolgálnak Ön és kedves családja számára. Legyen szó családi vacsoráról vagy baráti borozgatásról, az Ön erkélye megfelelő életteret szolgáltat.

  Az erkélyek közötti átláthatóságot minimalizáltuk úgy, hogy sarkokra tettük azokat és kevésbé átlátható esztétikus fehér üveggel építjük a korlátokat, így az erkély egyben intim zóna is Ön számára.

  A lakások tájolása optimális, biztosítva a világos helyiségeket.

  Lakások kialakításában az élhetőség és komfort játszott fő szerepet, mely a helyiségek elosztásában is tetten érhető. Ebben nagy szerepet játszott a társasház tervezésben 20 éves tapasztalattal bíró közismert győri tervező iroda.

  Lakások között hanggátló falak kerülnek kialakításra. Első osztályú, 3 rétegű nyílászárók kerülnek beépítésre. Nyílászárók felett rejtett redőnytokokat építünk be, hogy Ön könnyen és esztétikusan tudjon redőnyt beépíttetni.

  Lakásokban riasztó előkészítés és klíma előkészítés kerül kialakításra, hogy Ön a lehető legolcsóbban, bontás nélkül tudja ezeket utólag kialakítani.

  Lakások méretei minden igényt kielégítenek, mivel egyenlő arányban találhatóak 1 szoba + nappali, 2 szoba + nappali és 3 szoba + nappali kialakítású lakások.

  A beruházó