Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Panoráma Part Siófok

Siófok

Panorámás lakások saját vízparttal!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 451 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Panoráma Part Siófok

Átadás

2018. december

Ár

27.5-121.6 M Ft

Alapterület

54–150 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

148 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  A lakópark teljes területe több mint 2 hektár.  A maga nemében egyedülálló terület, az utolsó közvetlenül vízparti telek Siófokon!

  A 3 épületből és 148 lakásból álló lakópark a belvárostól 800 méterre, könnyed 10 perces sétára található közvetlen vízparton, a kikötőtől 5 percre. A keleti oldalról egy szállodaWellness – és termál fürdő és szálloda határolja, nyugati oldalról pedig a rómaiház és egy emeletes villák.
  Összesen három épület épül, melyek 3 és 4 emelet magasak lesznek. Minden lakáshoz tartoznak tárolók és külön felszíni gépkocsi beállók.

  Az első ütem két épülete már épül, ez az “A” és “B” épületet jelenti, előreláthatóan 2018 év I. negyed évben kerül átadásra. Mindkét épület közvetlenül a vízparton helyezkedik el, és a teraszokról csodálatos kilátás nyílik a csillogó Balatonra, a Balaton-felvidék zöldellő vulkanikus hegyeire és tóba mélyen benyúló tihanyi-félszigetre.

  A környék

  Az ezerarcú Siófok a Balaton legnagyobb városa, hatalmas kikötőjével a Balaton fővárosának is hívják. Számtalan lehetőségnek köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a megfelelő kikapcsolódási, szórakozási vagy sportolási lehetőséget az év minden napján.

  Siófok városa modern, fejlett infrastruktúrával rendelkező, igényes, hangulatos város. Belvárosa gyönyörűen kialakított, szobrokkal, templomokkal, múzeumokkal, virágoskertekkel, szökőkutakkal, tágas terekkel tarkított, ahol öröm vásárolni, kiülni egy étterem teraszára, vagy csak elnyalni egy hűsítő jégkrémet.
  A híres Petőfi sétányra lesétálva színes forgatag tárul elénk, rengeteg étteremmel, szórakozóhellyel, bárral és éjszakai élettel a fiataloknak és a szórakozni vágyóknak.

  Aki nyugalomra és relaxálni vágyik, választhat a Siófokon található több, termálvízzel rendelkező wellnessközpont közül. A legtöbb fürdőben csúszdák, gőzfürdők, szauna park és masszázs lehetőség is megtalálható.

  Megmártózhatunk a hűs balatoni hullámokban a híres ezüst- és aranyparton is, ahol a sok étterem mellett élvezhetjük a kiváló (kék hullám díjas) vízminőséget.

  Siófok a Balaton egyik legnagyobb kikötőjével büszkélkedhet, így számos lehetőség mellett sétahajókázásra vagy vitorláshajó bérlésre is nyílik lehetőség.

  Előnyök

  A lakóparkhoz közel fél hektáros üde zöld saját partszakasz tartozik, ahol saját, lakók részére fenntartott, zárt strand kerül kialakításra, hogy pihenését tökéletes nyugalomban tölthesse el.Az épületek közötti átjárást parkosított területeken, utakon, virágoskerteken át teheti meg.
  A közös területeken lehetősége lesz a családnak, barátoknak a bográcsolásra, szalonnasütésre, grillezésre és sportolásra.
  A kisgyermekes családoknak modern, az EU-szabványnak megfelelő játszóteret építünk, ahol a kicsik játék közben élvezhetik a balatoni levegőt és a mozgást.

  Ha úszna egy nagyot, megteheti a közvetlenül a Balaton-parton kialakított feszített víztükrű, mindig egyenlő hőmérsékletű, megújuló energiával fűtött úszómedencében.
  A zavartalan, napozásról pedig a Balatonba benyúló napozóstég gondoskodik, mely csak a lakóparkban lakóknak áll rendelkezésére.

  Panoráma Part Siófok

  Kapcsolat

  Struktúra Ingatlanhasznosító, Fejlesztő és Építő Zrt.

  Cím: 1137 Budapest, Radnóti Mikós u.2.

  Telefonszám: +36 1 451 megnézem

  Gazdag Mónika
  Gazdag Mónika

  Értékesítési Vezető

  +36 30 994 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!