Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Panoráma Lakópark III. ütem

Győr

Exkluzív lakások álom környezetben

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 631 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Panoráma Lakópark III. ütem

Tervezett átadás

2019. április

Ár

33.81-33.9 M Ft

Alapterület

87–87 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

42 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Szabadhegy Bau Kft

  Cím: 9028 Győr Szabadi utca 3. fszt.

  Telefonszám: +36 30 631 megnézem

  Tóth Lajos
  Tóth Lajos

  Értékesítés vezető

  +36 30 631 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Panoráma lakópark III. ütemében sorházak és társasházak kerülnek kialakításra.

  A telek kiválasztásnál ugyanazokat a fontos tényezőket vettük figyelembe, ahogy azt tettük az első kettő ütem kiválasztásánál is, a teljesség igénye nélkül,

  Jereváni úton található bevásárló üzletek és szakboltok csupán 300 méterre találhatóak, azaz 3-4 perces sétával könnyen elérhetőek (különböző szakboltok, éttermek, posta, gyógyszertár és szakrendelők). József Attila úton orvosi rendelők, óvoda és iskola is található 500 méteres körzetben vagy akár a jó helyijáratos közlekedés is itt említhető.

  Lakópark közvetlen környezetében parkosított zöld terület kerül kialakításra. A magánút modern közvilágítással fog rendelkezni és csak az ott lakók járműveinek forgalmát bonyolítja. Maximum 3 szintes épületek lesznek felépítve, így a beruházás végeztével a tulajdonosok egy élhető városrészletet tudhatnak magukénak.

  A Lakópark egy csendes völgyben helyezkedik el, így biztosítva a lakók nyugalmát. Dél-nyugati tájolású lesz az összes ingatlan.

  Társasházi lakásokhoz közös használatú tároló lesz kialakítva, ami kerékpártárolóval kombinált. Földszinti lakások mindegyike kertkapcsolattal rendelkezik, ez is előny lehet olyanok számára, akik egy kis zöld területre vágynak, de mégsem a várostól messze szeretnék ezt megkapni.

  A lakásokban padlófűtés kerül kiépítésre, mindegyik külön gázkazánnal fog rendelkezni.

  Tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az ergonomikus helykihasználásra és minél világosabb és a mindennapokban is élhető lakások kialakítására.

  A környék

  Családoknak ideális választás, mert természetközeli csendes környezet, mégis minden infrastruktúra gyalog elérhető.

  Beruházóknak és befektetőnek optimális választás, mert ipari park közel van, így albérletnek is könnyen kiadhatók a lakások.

  Ingázóknak kedvező választás, mert két autópálya lehajtó is pár percre van autóval a belvárosi forgalom elkerülésével.

  Nyugodt, családias lakóövezet. Csendes utcák és a zöld területek alkalmasak sétákra, sportolásra és gyerekek számára is biztonságos az alacsony forgalom miatt.

  Ipari park könnyen megközelíthető, az ott dolgozók gyorsan bejutnak dolgozni – de éppen ezért az albérletek kiadásában gondolkodók számára kiváló befektetési lehetőségnek is, mivel az ipari parkban dolgozók szívesen kiveszik albérletnek.

  Autópálya könnyen megközelíthető - ez ingázóknak időmegtakarítást jelent a városrész gyors elérhetősége miatt. Kevés az új építésű lakás, nagy a kereslet, így a lakások értékállók.

  Jereváni úton kialakult kereskedelmi centrum látja el Szabadhegy lakóit: pékségek, különböző szakboltok, éttermek, posta, gyógyszertár és szakrendelők.

  Előnyök

  Lakásokhoz élhető méretű erkélyeket terveztünk, mely erkélyek élettérként is szolgálnak Ön és kedves családja számára. Legyen szó családi vacsoráról vagy baráti borozgatásról, az Ön erkélye megfelelő életteret szolgáltat.

  Az erkélyre való beláthatóságot minimalizáltuk úgy, hogy kevésbé átlátható esztétikus fehér üveggel építjük a korlátokat, így az erkély egyben intim zóna is Ön számára.

  A lakások tájolása dél-nyugati, biztosítva a világos helyiségeket.

  Lakások kialakításában az élhetőség és komfort játszott fő szerepet, mely a helyiségek elosztásában is tetten érhető.

  Lakások között hanggátló falak kerülnek kialakításra. Első osztályú, 3 rétegű nyílászárók kerülnek beépítésre. Nyílászárók felett rejtett redőnytokokat építünk be, hogy Ön könnyen és esztétikusan tudjon redőnyt beépíttetni.

  Lakásokban klímához a csordalékvíz elvezetéséhez szükséges előkészítés kerül kialakításra, hogy Ön a lehető legolcsóbban, bontás nélkül tudja klíma berendezését akár utólag is kialakítani.

  Lakások méretei minden igényt kielégítenek, mivel megtalálhatóak 1 szoba + nappali, 2 szoba + nappali és 3 szoba + nappali kialakítású lakások.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Szabadhegy Bau Kft

  Cégünk sorházak, társasházak építtetésével és értékesítésével foglalkozik.