Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Palotás Kert Lakópark

Budapest XV. kerület, Rákospalota

Rád szabjuk lakásodat

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 360 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Palotás Kert Lakópark

Tervezett átadás

Átadva

Ár

25-30 M Ft

Alapterület

28–36 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

44 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  RK15 KFT

  Cím: 1152 Budapest, Palotás u. 2.

  Telefonszám: +36 70 360 megnézem

  Palotás Kert
  Palotás Kert

  Értékesítés

  +36 70 360 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A három épülettömbből álló lakóparkban összesen 44 lakás, 24 teremgarázs hely, valamint 38 db tároló és mintegy 20 felszíni gépkocsi beálló kialakítására kerül sor. Az épületek tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a változatos, minden igényt kielégítő alaprajzi elrendezésekre, a rugalmasan változtatható méretekre.

  A lakások 26m2-től egészen 148m2-es nagyságig is kialakíthatóak, akár CSOK igénybevételére is alkalmasak, így az egyedülállóktól a nagycsaládosokig mindenki találhat a maga számára leginkább megfelelőt, de akár befektetésre is tökéletesen megfelelnek.

  A magas műszaki színvonal, a korszerű technológiák és anyagok, az alacsony rezsi és az elszabaduló ingatlanárak mellett is versenyképes árak jellemzik ingatlanjainkat, így bátran ajánljuk az új lakást kereső kedves leendő ügyfeleinknek.

  A környék

  A Palotás Kert lakóparkot a XV. kerület városközpontjának legfrekventáltabb részére terveztük, mindenre kiterjedő tökéletes infrastruktúrával a közvetlen közelében, mégis csendes, kertvárosi övezetben. A környék tömegközlekedése kiemelkedően jó, a belváros mintegy 20-25 perc alatt elérhető, ugyanakkor gépjárművel vagy akár kerékpárral is közvetlenül a főközlekedési útvonalakhoz kapcsolódik.

  A közvetlenül a ház előtt található megállókon kívül, pár perc sétával elérhető további számos villamos- és autóbuszjárat, valamint az 1-es és a 3-as metró is gyorsan megközelíthető. A bevásárlást és a szórakozási lehetőséget a mindössze 1.5 km-re lévő Pólus center, valamint a 2 km-en belül elhelyezkedő Ázsia center biztosítja. A Budai II. László Sportpálya 400 méterre, a 15. kerületi Önkormányzat 500 méterre van.

  Előnyök

  - MEGBÍZHATÓSÁG: Cégünk eddig több, mint 400 átadott lakás boldog tulajdonosának ajánlását tudhatja magáénak.

  - MINŐSÉG: A Barracuda Investment Kft. tevékenysége során prioritásként kezeli, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, igazi otthonokat biztosíthasson vevőinek. Ennek érdekében már évek óta egy neves tervezőiroda, valamint belsőépítész és lakberendező csapat, illetve kreatív stáb segíti munkánkat az Önök legnagyobb megelégedésére. Partnereink visszajelzései fontosak számunkra, így ezek maximális figyelembevételével álmodjuk meg és alakítjuk ki új otthonainkat.

  - KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS: A Palotás Kert lakópark a XV. kerület városközpontjának legfrekventáltabb részén található, mindenre kiterjedő, tökéletes infrastruktúrával a közvetlen közelében. 

  - KERTVÁROSI KÖRNYEZET

  - KIS LAKÁSSZÁM, EGY FOLYOSÓRÓL MAXIMUM 3 LAKÁS NYÍLIK

  - CSOK igényelhető

  - RUGALMAS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS: Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőinknek a számukra legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót tudjuk kínálni – egyedi igényeik figyelembevételével.

  - Díjmentes hiteltanácsadás és ügyintézés

  - Liftek

  - Nyitott és fedett parkolók

   

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - RK15 KFT

  Az RK 15 Ingatlanfejlesztő és Forgalmazó Kft. a Palotás Kert lakópark projektcége, amely a Barracuda Investment Kft. résztulajdonában áll. Cégünk régi és elismert szereplője a hazai ingatlanfejlesztési piacnak. 

  A Barracuda Investment Kft. 2007-es létrejötte óta ingatlanok fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. 

  A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt csaknem 20 év során széles körű tapasztalatokat szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében. 
  Cégünk a projektek előkészítését, lebonyolítását és az annak nyomán létrejövő ingatlanok értékesítést is professzionális szakemberekből álló gárdával valósítja meg. Az elmúlt csaknem két évtized alatt vállalkozásunk tőkeerős céggé vált, így a projekteket számos esetben önerőből, banki finanszírozás igénybevétele nélkül valósítja meg. Ugyanakkor a több évtizedes ingatlanfejlesztői tevékenységgel összefüggésben számos pénzintézettel alakult ki eredményes együttműködés, amelyek a nagyobb projektek esetében stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztésekhez. A Barracuda Investment Kft. tevékenysége során pedig kiemelt fontosságúnak tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben elnyerjék ügyfelei elismerését. 

  Cégünk eddig több, mint 400 átadott lakás boldog tulajdonosának, valamint az általunk megvalósult több ezer négyzetméternyi hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésben partnerré vált cégek ajánlását tudhatja magáénak. 

  Megbízhatóság és értékteremtés 

  Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő cégként számos lakó, iroda és kereskedelmi projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy Budapest legjobb lokációiban, valódi értékekkel bíró otthonokat építsünk partnereinknek, így azok a mindennapi életük egyik leginkább szerethető részévé váljanak.