Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Pacsirtakert

Budapest III. kerület, Óbuda-Óváros

A minőségre alapozunk

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 244 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Pacsirtakert

Tervezett átadás

Átadva

Ár

29.9-159.9 M Ft

Alapterület

30–147 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

20 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Pacsirtakert Kft. kooperációban készülő projekt

  Cím: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 6/c

  Telefonszám: +36 70 244 megnézem

  Bodzsár Marianna
  Bodzsár Marianna

  Értékesítő

  +36 70 244 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Pacsirtakert Társasház projektünknél két épületből álló, kis lakóközösségű ház megvalósulását álmodtuk meg több, mint 1000 nm-es területen. A központi elhelyezkedés és lüktetés mellett olyan nyugodt, csendes lakásokat terveztünk, ahol egy nyüzsgő nap után maximálisan kipihenhetik magukat leendő lakóink. Az A és B épületet - melyek a telek két végében helyezkednek el - egy díszkert kapcsolja össze, megteremtve az óvárosi oázist. Az épületek a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona a kényelem és esztétikum mellett energiatakarékos is legyen. Példaként: „okosotthon” technológiai megoldások, hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés, elektromos autók töltési lehetősége. Az utcaszinten, földszinten lehet bejutni az A épületbe, ide terveztük a gépkocsi beálló helyeket, a tárolókat. Az első szinten az A és B épületet egy fedett, nyitott folyosó, díszkert köti össze. Az A épület 4, a B épület 5 szintes. Mindkét lakótömb lifttel felszerelt. Lakásválasztékunk igen széles, a garzontól a penthouse-ig többféle mérettípus megtalálható. Emeletenként négy lakás került kialakításra, minden lakásunk erkélyes. A záró szintekre penthouse lakások kerültek, közel 50 nm-es tetőteraszokkal.

  A környék

  Újabb, kooperációban megvalósuló Projektünket Óbuda szívében, a III. kerület Pacsirtamező u. 30. alatt indítjuk. A kis lakóközösségű, két épületből álló Pacsirtakert Társasház a Szentlélek tér, Flórián tér, Bécsi út, Amfiteátrum vonzáskörzetében, Óbuda központjában épül. A központi elhelyezkedés és remek közlekedés mellett az épületet úgy terveztük, hogy maximális nyugalmat élvezhessenek leendő lakóink. Nagy előnye, hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A közeli Fórián térről számos tömegközlekedési eszközzel elérhető a város többi része. A környéken számos kereskedelmi és szolgáltató egységet, üzletházat, bölcsödét, óvodát, iskolát, piacot, egészségügyi intézményt találhatunk, melyek nagyon megkönnyítik a mindennapi ügyintézést. Kikapcsolódásra pedig számos lehetőség kínálkozik.

  Előnyök

  - korszerű anyaghasználat és design

  - magas minőségű kivitelezés

  - változatos lakásválaszték

  - energiatakarékos gépészet

  - „okosotthon” technológiai megoldások

  A beruházó

  Bemutatkozás - Pacsirtakert Kft. kooperációban készülő projekt

  Generál kivitelező – Axill Kft:

  A 2008. február 26. napján alapított vállalkozás jelenlegi tulajdonosai magasépítő mérnöki végzettséggel, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri képesítéssel rendelkező magánszemélyek. A társaság évről évre dinamikusan fejlődő tendenciával működik. Fő tevékenysége saját tulajdonú ingatlanok adásvétele, építőipari tervezés és kivitelezés, energetikai felújítás, az építőipar teljes vertikumát felölelően, valamint ingatlan üzemeltetés. A működésünk fő területe lakóingatlanok tervezése és kivitelezése, teljeskörű projektmenedzsment. A cég az elmúlt években sikeresen pályázott közbeszerzési eljárásokon, ugyanakkor munkái között egyéni megrendelések nagy számban szerepelnek. A jövőben is részt veszünk cégméretünkhöz megfelelő közbeszerzési eljárásokban, amelyek helyi vagy országos szintűek.  Az építőipar óriási dinamizmusának és a vállalkozásunk kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a 2018. év jelentős növekedést eredményez. Saját beruházások mellett folyamatosan vállalunk generálkivitelezői megbízást is, ahol a befektetői elvárások és felkérések teljesítését garantáljuk.