Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Nerium Park

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Petneházy utca

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 222 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Nerium Park

Tervezett átadás

2019. július

Ár

42.5-79.5 M Ft

Alapterület

47–80 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

186 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Nerium Park Kft.

  Cím: 1066 Dessewffy utca 18-20.

  Telefonszám: +36 20 222 megnézem

  Leszták Csaba
  Leszták Csaba

  Értékesítési vezető

  +36 20 222 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  XIII. kerületben, Angyalföldön prémium minőségű építőanyagok felhasználásával épül a Nerium Park. Petneházy és az Üteg utca sarkán található társasház tervezésekor nagy szerepe volt annak, hogy legyen szó, fiatalról, idősről, egyedülállóról vagy akár nagycsaládosról, a változatos elrendezésű lakások között mindenki megtalálhassa a számára ideális otthont. A 33 m2-es studio lakásoktól 61 m2-es  CSOK-os lakásokon át a gyönyörű teraszos Penthouse lakásokig minden megtalálható a lakáskínálatunkban.
  A Nerium Park 3 épületből áll melyek egyszerre épülnek.  Az épületeket egy tágas mélygarázs köti össze melyből 7 db lifttel lehet megközelíteni a lakásokat.  Földszinten üzlethelyiségek és kávézó kerékpártárolók kapnak helyet.
   Legtöbb lakásnak kiváló a benapozása, valamint hangulatos terasszal is rendelkezik. A mélygarázsban biztonságban tudhatja autóját és kényelmesen parkolhat. Parkban pedig a virágos kertek övezte fák árnyékában pihenhet.

  A környék

  Nerium Park a dinamikusan fejlődő XIII. kerület  frekventált részén a Béke tér szomszédságában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően néhány perc alatt elérhetőek oktatási és egészségügyi létesítmények, bevásárlóközpontok, bankfiókok, szórakozási és sport lehetőségek. Számos általános iskola, óvoda, gimnázium és egyetem található a környéken.
  A Margit sziget is könnyedén elérhető távolságban fekszik, kitűnő lehetőséget biztosítva a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak.
  Közlekedést illetően is kiváló adottságokkal rendelkezik a Nerium Park, mivel a 32-es busz megállója csupán néhány lépésre van, de a 14-es villamos, a  105-ös, 120-as, 30-as, 30A és 230-as buszok megállói 2 perc sétára találhatóak.

  Előnyök

  Kiváló elhelyezkedés, Fás, virágos belső park, Nagy üvegfelületek, világos otthonok, Prémium minőségű építőanyagok, Tágas mélygarázs, Kerékpártároló, Üzlethelyiségek a földszinten