Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Németvölgyi Residence

Budapest XII. kerület, Orbánhegy

Panoráma. Stílus. Élmény. Otthon a XII. kerületben.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 454 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

85.5-269.2 M Ft

Alapterület

50–89 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

87 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Biggeorge Property Zrt.

  Cím: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet.

  Telefonszám: +36 70 454 megnézem

  Fekete Szilvia
  Fekete Szilvia

  Vezető értékesítő

  +36 70 454 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Németvölgyi Residence nyugalmat árasztó, madárcsicsergéssel teli parkjával, a kertkapcsolat lehetőségével, minden egyes otthonához járó, tágas teraszaival, és lélegzetelállító panorámával gondoskodik az itt élők feltöltődéséről. A Németvölgyi Residence exkluzív birodalmában 41 új budai lakás találhat rá szerencsés, leendő tulajdonosára.

  Kínálatunkban mind a hegyvidék állandó békéjéről álmodó, igényes családok, mind pedig a folyamatosan úton lévő, nagyvilági izgalmakra vágyók, vagy befektetői célokban gondolkozók is megkaphatják azt az értékálló minőséget, amire mindig is vágytak. A legfrissebb építészeti trendek által ihletett, egyéni igényekre szabható enteriőrök jövőbemutató, intelligens rendszerekkel felszerelve kínálnak innovatívan stílusos élettereket. 

   

  A környék

  Magyarország történeti fővárosa hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence az exkluzív életvitel híveinek. A Németvölgyi Residence pedig egy budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, csodálatos panorámával a Gellért-hegyre és Pest számos építészeti nevezetességére. A Déli pályaudvar öt, a Széll Kálmán tér pedig mindössze hét perc alatt elérhető autóval.

  A tömegközlekedést előnyben részesítők több buszjárattal, a csomópontokról pedig metróval és villamossal is könnyedén eljuthatnak a város legkülönbözőbb pontjaira. A lakók kényelméről a környéken számos létesítmény gondoskodik: éttermek, bisztrók, cukrászdák, bevásárló központok valamint wellness és fitness termek.

  Előnyök

  - Exkluzív budai helyszín

  - Kulcsrakész örökpanorámás otthonok

  - Kiváló közlekedés

  - Jó elhelyezkedés

  - Teremgarázs

  A beruházó

  Bemutatkozás - Biggeorge Property Zrt.

  A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.