2 szoba erkéllyel 6. emelet,
Naphegy12 by Cordia

Budapest
Várható átadás: 2023. december

Tervezett átadás

2023. december

Ár

156,83 M Ft

Alapterület

53 m²

Szobaszám

2

Emelet

6. emelet

Kapcsolat

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 156,83 M Ft
alapterület 53 m²
emelet 6
zöld otthon igen
energetikai besorolás BB
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 6,69 m²
tájolás észak, kelet
kilátás utcai
fürdőszoba és wc külön és egyben is
belső két szintes nem
lakás belső azonosító NH12_6.2

Épület adatai

lift van
fűtés típusa házközponti egyedi méréssel
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa önálló garázs
parkolóhely használata megvásárolható

Leírás

Exkluzív, modern otthonok, Bel-Buda legszebb részén, a Naphegyen. Csendes környezetben, kiváló közlekedéssel, szolgáltatások egész sorának közelében. A Naphegy tértől északra található ingatlant a Gellérthegy és a Naphegy utca fogja közre. A környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik. Éppen ezért az itt épülő lakások nem csak hosszú távú, lakhatási célra jelenthetnek ideális választást, hanem az ingatlanbefektetésben és lakáskiadásban gondolkodók számára is vonzó lehetőséget kínálnak. A városrész otthonai iránt ugyanis nagy a bérlői érdeklődés a belváros könnyű elérhetősége és a közelben található irodanegyed, valamint egyetemek miatt.
Alig 2 percnyi sétára található a 19-es és az 56-os villamosok megállója, hasonlóan rövid idő alatt érhetjük el a 105-ös, 178-as és 5-ös buszokat is, de nincsenek messze a 17-es, valamint a 61-es villamosok megállói sem. A Déli Pályaudvar csupán 800 méterre található.
Az közlekedés autóval is előnyös, hiszen a belváros a Lánchídon vagy az Erzsébet hídon át könnyedén megközelíthető, de az M1-es és az M7-es autópályákra szintén gyorsan kijuthatunk, így nincs messze sem a Balaton, sem a nyugati országrész.
A lakópark közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is csak néhány perces autóútra van. Az oktatási intézmények közül számos óvoda, iskola és egyetem – ELTE, Testnevelési Egyetem (TE) – épülete áll a környéken. Rövid séta után a Budai várnegyedbe vagy a Tabánba juthatunk el, az aktív életet élőknek pedig a TE atlétikai pályája és az Oxygen Wellness központ nyújt lehetőséget a sportolásra. Ezzel azonban nincs vége a lehetőségeknek, miután az ingatlan közelében található a Tabán Tenisz Center és a Budavári Sportközpont is, 10 perc sétával pedig a Vérmező hatalmas parkja érhető el. Különleges kulturális kikapcsolódási lehetőséget a Tabán Art Mozi kínál.
További adatok a projektről

Kérdésed van? Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

+36 1 411 +36 1 411 3000

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
A beruházó Adatvédelmi Szabályzatát elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre