Kapcsolat

3 szoba Erkéllyel 7. emelet, Naphegy12 by Cordia

Krisztinaváros

Naphegy12 by Cordia

Krisztinaváros

Tervezett átadás

2024. I. negyedév

Ár

270,35 M Ft

Alapterület

76 m²

Szobaszám

3

Emelet

7. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 270,35 M Ft
alapterület 76 m²
emelet 7
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 13 m²
tájolás dél, nyugat
kilátás utcai
fürdőszoba és wc külön és egyben is
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító NH12_7.1

Épület adatai

lift van
fűtés típusa házközponti egyedi méréssel
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa önálló garázs
parkolóhely használata megvásárolható

Hirdetés leírás

Exkluzív, modern otthonok, Bel-Buda legszebb részén, a Naphegyen. Csendes környezetben, kiváló közlekedéssel, szolgáltatások egész sorának közelében. A Naphegy tértől északra található ingatlant a Gellérthegy és a Naphegy utca fogja közre. A környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik. Éppen ezért az itt épülő lakások nem csak hosszú távú, lakhatási célra jelenthetnek ideális választást, hanem az ingatlanbefektetésben és lakáskiadásban gondolkodók számára is vonzó lehetőséget kínálnak. A városrész otthonai iránt ugyanis nagy a bérlői érdeklődés a belváros könnyű elérhetősége és a közelben található irodanegyed, valamint egyetemek miatt.
Alig 2 percnyi sétára található a 19-es és az 56-os villamosok megállója, hasonlóan rövid idő alatt érhetjük el a 105-ös, 178-as és 5-ös buszokat is, de nincsenek messze a 17-es, valamint a 61-es villamosok megállói sem. A Déli Pályaudvar csupán 800 méterre található.
Az közlekedés autóval is előnyös, hiszen a belváros a Lánchídon vagy az Erzsébet hídon át könnyedén megközelíthető, de az M1-es és az M7-es autópályákra szintén gyorsan kijuthatunk, így nincs messze sem a Balaton, sem a nyugati országrész.
A lakópark közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is csak néhány perces autóútra van. Az oktatási intézmények közül számos óvoda, iskola és egyetem – ELTE, Testnevelési Egyetem (TE) – épülete áll a környéken. Rövid séta után a Budai várnegyedbe vagy a Tabánba juthatunk el, az aktív életet élőknek pedig a TE atlétikai pályája és az Oxygen Wellness központ nyújt lehetőséget a sportolásra. Ezzel azonban nincs vége a lehetőségeknek, miután az ingatlan közelében található a Tabán Tenisz Center és a Budavári Sportközpont is, 10 perc sétával pedig a Vérmező hatalmas parkja érhető el. Különleges kulturális kikapcsolódási lehetőséget a Tabán Art Mozi kínál.

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Cordia Magyarország Zrt.

Értékesítés

+36 70 646 +36 70 646 9885
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
A beruházó Adatvédelmi Szabályzatát elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Budapest 1. kerület Gellérthegy utca 7.