3 szoba Erkéllyel 3. emelet, Metropol13

Modern otthonok a fejlődés központjában
Angyalföld - Lőportárdűlő

Metropol13

Angyalföld - Lőportárdűlő
Modern otthonok a fejlődés központjában

Tervezett átadás

2022. IV. negyedév

Ár

78,89 M Ft

Alapterület

67 m²

Szobaszám

3

Emelet

3. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 78,89 M Ft
alapterület 67 m²
emelet 3
zöld otthon igen
energetikai besorolás AA+
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 8,32 m²
tájolás észak-kelet
kilátás kertre néző
fürdőszoba és wc külön és egyben is
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
accessibility id igen
hirdetés belső azonosító 301

Épület adatai

lift van
fűtés típusa gázkazán, hőszivattyú
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 4.20M Ft

Hirdetés leírás

AZ ÉPÜLETRŐL
A METROPOL13 a Lehel út és a Lőportár közt összekötő több, mint 6000 négyzetméteres területen épül. A négy ütemben megvalósuló épületegyüttes 1. ütemében 48, 2. ütemében 51, a 3. és 4. ütemében pedig 186 változatos elosztású lakást álmodtunk meg a stúdió lakástól a 100 nm-es, exkluzív nagyteraszos penthouse lakásokig.
Az épületegyütteshez egy több mint 3000 nm-es, zárt, parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak. A neves tervező által megálmodott épület homlokzati formáját tekintve modern, fiatalos követve korábbi projektjeink egyedi vonalvezetését.
A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek. A korszerű hang és hőszigetelés hozzájárul az épület energiahatékonyságához. Minden lakás mennyezet hűtés-fűtési rendszerrel és elektromos aluredőnyökkel kerül kialakításra. A lakópark területén térfigyelő kamerarendszer fog működni.

A KÖRNYÉKRŐL
A Metropol 13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, a Westend City Center szomszédságában, a Lehel út és a Lőportárköz közti területen kerül megvalósításra. A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának.
A Metropol 13 közlekedés szempontjából is rengeteg előnnyel bír. A közösségi közlekedést tekintve karnyújtásnyira található az M3-as metró, a 12-es és 14-es villamos, illetve számos buszjárat, de az autóval közlekedők számára is könnyedén megközelíthető.
Az ideális elhelyezkedésnek köszönhetően minden szolgáltatás elérhető közelségben van. A Westend City Center, a Lehel téri piac, Gyógyszertár, ATM, posta, éttermek és kávézók, továbbá a családok részére is számos iskola és óvoda áll rendelkezésre.
Akik szeretnének kimozdulni a nyüzsgő nagyváros forgatagából, és nyugodt, természetes környezetben kipihenni a hétköznapok fáradalmait, azoknak több zöldövezeti rész- pl.: a Margit-sziget, vagy a megújult Városliget – is pár perc sétával elérhető.
Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációja, a Váci úti irodafolyosó közelsége is nagy előnyt jelent, mind befektetési, mind pedig szolgáltatási, szórakozási/kikapcsolódási lehetőségek szempontjából.

ELŐNYÖK
• 2022. ÉVI ÁTADÁS
• 20%-80% FIZETÉSI ÜTEMEZÉS
• MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS
• ELEKTROMOS ALUREDŐNYÖK
• AA+ ENERGETIKAI BESOROLÁS
• ZÁRT, PARKOSÍTOTT KERT
• PRÉMIUM MINŐSÉG, KORSZERŰ MŰSZAKI TARTALOM
• VILÁGOS TEREK, MODERN OTTHONOK
• VÁLTOZATOS LAKÁSMÉRETEK
Budapest 13. kerület Lehel utca 25-27.