Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Metrodom Zugló

Budapest XIV. kerület, Zugló

Közel mindenhez, ami fontos!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 919 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. október

Ár

36.79-108.49 M Ft

Alapterület

30–85 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

195 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Metrodom

  Cím: 1095 Budapest, Mester u. 83/C

  Telefonszám: +36 1 919 megnézem

  Ujj Ágnes
  Ujj Ágnes

  Értékesítési vezető

  +36 1 919 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A kertvárosi hangulatú Metrodom Zugló lakópark a város közepén, sokszínű lokációval, és különleges adottságokkal rendelkezik, ahol közel lehetünk mindenhez, ami fontos! A 195 lakásos projekt Budapesten, a XIV. kerületi Bosnyák utcában épül. A 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark, a Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan, sokféle szolgáltatással várja lakóit, ahol minden adott egy kiegyensúlyozott élethez.

  A környék

  A Metrodom Zugló lakóparktól néhány perc sétára található a Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal (3 és 69), valamint buszjáratokkal (7, 8E, 112) más csomópontok is könnyen és gyorsan elérhetőek (Keleti pályaudvar, Örs vezér tere, Blaha Lujza tér stb.). A tömegközlekedést éjszaka sem kell nélkülözni, mert a 907 és a 979 jelzésű busz is megáll a Bosnyák téren. Aki a közösségi autómegosztó szolgáltatásokat kedveli, az Zugló teljes területén is igénybe veheti a három nagy szolgáltató autóit. A saját autóval rendelkezők a gépkocsijukat biztonságban tudhatják a teremgarázsban, az elektromos autóval vagy plug-in hibriddel rendelkező ügyfeleink pedig igény szerint rendelhetnek elektromos töltőkiállást is.

  Előnyök

  A Metrodom Zuglót többek között sokrétű szolgáltatásai emelik ki a kerületben található lakóparkok sorából. Az épületek által közrezárt csendes és nyugodt belső parkban szemet gyönyörködtető, elsősorban pihenésre alkalmas díszkerteket alakítunk ki. A két belső kertet átjáró köti össze, ahol többek között az esőtől védett, fedett biciklitároló is helyet kap. Az épületet körülölelő külső kertbe került a kicsiknek szánt játszótér, a közelében pedig egy grillezésre alkalmas teret hozunk létre. Szintén a családok kényelmét szolgálja a több mint 62 m²-es közösségi tér, ahol egy teljesen berendezett közösségi nappali áll a felnőttek rendelkezésére, a kisebbek számára pedig egy gondosan és biztonságosan kialakított játszószoba.

  A beruházó