Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Metrodom City Home L-M

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros

A legjobb otthon

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 919 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

134.29-134.29 M Ft

Alapterület

126–126 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

349 db

Akció

A Metrodom City Home lakópark L-M ütemén modern, azonnal költözhető okosotthonok várnak, akár 5 millió forint kedvezménnyel!

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Metrodom

  Cím: 1095 Budapest, Mester u. 83/C

  Telefonszám: +36 1 919 megnézem

  Metrodom
  Metrodom

  Értékesítés

  +36 1 919 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  METRODOM CITY HOME OKOSOTTHONOK AKÁR 5 MILLIÓ FORINT KEDVEZMÉNNYEL!

   A Metrodom City Home lakópark utolsó ütemén modern, azonnal költözhető okosotthonok akár 5 millió forint kedvezménnyel!  

  *Ajánlatunkban a City Home L és M ütemének minden lakása részt vesz, a feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák.
  A kedvezmény a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a változtatás jogát fenntartjuk!

  ----------------------

  A City Home a IX. kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparkja, melynek keretében a Vágóhíd, a Mester, valamint a Máriássy utcák által határolt területen egy modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban 2009 óta a társasházak mellett új utcák, számos zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér került megépítésre.
  A City Home negyedik, utolsó épülettömbjének (L-M) építése, amely a Mester és a Máriássy utca sarkán található, 2018 szeptemberében kezdődött, a lakások értékesítése pedig decemberben indult. Ennek az épületegyüttesnek a különlegessége a tetőn, vagyis a 10. emeleten elhelyezkedő közösségi nappali, amelyhez tetőkert és különböző funkciójú tetőteraszok láncolata kapcsolódik (napozó-, meditációs-, valamint grillterasz).

  A környék

  A City Home lakópark a IX. kerületben, Középső-Ferencvárosban található, amelynek városszövete az elmúlt 20 évben látványosan megváltozott, köszönhetően a tudatosan megtervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a főváros egyik népszerű és kedvelt városnegyedévé vált.

  A tömegközlekedési lehetőségek kedvezőek, hiszen 51-es villamossal 7 perc a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 3-as metró Nagyvárad téri állomása is könnyen elérhető 15 perces sétával.
  A City Home közelében található a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával és a modern Duna-parti irodaházakkal, a 10 perc sétára található Lurdy Házban multiplex mozi, éttermek és üzletek sokasága, negyedórányira pedig Tesco és OBI-áruházak várják a környéken élőket.

  Előnyök

  A Metrodom mindig ügyel rá, hogy épületei és lakásai ne csupán megfeleljenek a hatályos előírásoknak, de valóban igényes termékek kerüljenek beépítésre. Modern, a jövőbe mutató műszaki megoldásokat alkalmazunk, hogy otthonaink évtizedek múlva is korszerűnek számítsanak. A City Home valamennyi átadásra kerülő lakását intelligens okosotthon rendszerrel szereljük fel, amelynek nagy előnye, hogy sok mindenben egyedi igényekhez igazítható.

  A beruházó