Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Márvány 20 Residences

Budapest I. kerület, Krisztinaváros

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 239 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

128.6-320 M Ft

Alapterület

85–150 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

28 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Márvány 20 Residences

  Cím: 1012 Budapest, Márvány utca 20.

  Telefonszám: +36 70 239 megnézem

  Városi Erika
  Városi Erika

  Értékesítés

  +36 70 239 megnézem

  Kacsmarik Ágnes
  Kacsmarik Ágnes

  Értékesítés

  +36 70 239 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Elegáns budai környezetben, a Várnegyed tőszomszédságában kínálunk a budai hegyekre panorámás, exkluzív lakásokat. A legújabb trendek szerinti épületdesign elemeit felvonultató homlokzatot az organikus stílusú erkélyelválasztó teszi különlegessé, mely a növényi formák révén nagyvárosi környezetben igyekszik a természet közelségének illúzióját megteremteni. A 6 szintes épületben 28 db lakás található, az általános szinteken 76 – 104 m2 közötti méretben, míg a penthouse szinten 3 db 86-113 m2 közötti, nagy tetőterasszal és zöldtetővel rendelkező lakás várja a különlegességeket kereső lakókat.  Az utcafronton 2 x150 m2-es üzlethelyiség is kialakításra kerül.  A -1 szinti teremgarázsban 28 gépkocsi-beálló és tárolók kerülnek elhelyezésre. Minőség, funkció, és design jellemzi lakásainkat az átgondolt tervezői, belsőépítészeti elképzeléseknek köszönhetően. 

  Célunk a vevői igények maximális kielégítése, amelyet magas színvonalú műszaki megoldások, kiváló minőségű anyagok garantálnak.

  A környék

  A Márvány 20 Residences a főváros egyik legpatinásabb kerületében, a Vár szomszédságában fekszik.

  Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben található a mai modern, pezsgő nagyvárosi életformához vagy akár a nyugodt mindennapok kényelméhez elengedhetetlen szolgáltatások egész sora.

  Az elmúlt évtizedben a környék a fővárosi gasztroforradalom egyik epicentrumává vált, így egymást érik az elegáns vagy fiatalos bisztrók, bárok, kávéházak, kézműves élelmiszereket kínáló üzletek, stb. De ugyanígy gyalogosan elérhető távolságra van fitneszközpont, gyógyszertár, közért, iskola, stb. Aki pedig fővárosunk legrégebbi, hangulatos történelmi negyedében, a kulturális és gasztrofesztiváloknak gyakran otthont adó Várnegyedben szeretne kikapcsolódni, egy könnyed sétával elérheti azt.

  Továbbá néhány percen belül elérhetőek a főbb közlekedési csomópontok, a bevásárló- és szolgáltató központok, parkok, sportközpontok, oktatási intézmények, de a budai hegyek közeli kirándulóhelyei is.

  Előnyök

  Elegáns budai környezetben, ugyanakkor kiváló közlekedési és szolgáltatási feltételeivel nemcsak otthonteremtésre, de értékálló befektetésként is kiemelkedő lehetőség.

  Különleges külső megjelenését, anyaghasználatát és várható piaci felértékelődését tekintve megfelelő választás a minőségi lakókörnyezetre vágyó vásárlók és befektetők számára egyaránt.

  A Déli Pályaudvar tervezett átalakítása előreláthatólag igen pozitív hatással lesz a környék további gyorsütemű fejlődésére, amely várhatóan közép- és hosszútávon az ingatlanárak emelkedését fogja maga után vonni.