Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Marone House

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed

Lakások lélekkel

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 999 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. augusztus

Ár

30.3-75 M Ft

Alapterület

23–60 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

70 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Whitefield Management Kft.

  Cím: 1204 Budapest, Mártírok útja 290.

  Telefonszám: +36 1 999 megnézem

  Molnár Melinda
  Molnár Melinda

  Értékesítési vezető

  +36 1 999 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Marone House nem egy az újépítésű társasházak közül! Az építésnél kívül és belül is figyeltünk az okos, szerethető megoldásokra, hogy az otthonodnak tényleg lelke legyen. A modern nyílászárókat és erkélyeket a környék különleges hangulatához illeszkedő falak takarják el a bámészkodók elől. Belső kertek és tetőkert is várja a lakókat. Szinte minden lakás kifejezetten napos, hiszen délkeletre vagy délnyugatra néz. A lakások nagy részéhez terasz is tartozik, amit kifejezetten használható méretűre terveztünk. A mélygarázson kívül pedig bicikli tároló is tartozik a házhoz, hogy még kényelmesebb legyen a városi élet.

  A lakások áfa tartalma 5%.
  A hangulatos lakások tervezett átadása 2021. augusztus.

  A környék

  A Marone House a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el. A környék több olyan lehetőséget kínál, ami élvezhetőbbé teszi a mindennapokat.
  A 4-es metrót, 4-6-os villamost és több buszt is 5 perces sétával elérheted.
  Van a közelben mozi, bevásárlóközpont és piac is. Zseniális éttermek, bárok és kávézók egész sora várja, hogy felfedezd – Lumen, Oinos, Krak’n’Town, Nemadomfel, Grund, hogy csak néhányat említsünk. De a környék folyamatosan fejlődik, egymás után nyílnak az újabb remek helyek, és mindezt hangos turisták nélkül élvezheted. A SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy Egyetem gyalogtávon belül vannak, de a BME-t, Corvinust és ELTÉ-t is pár megállóra találod.

  Előnyök

  Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel megújuló energiát használó, levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszert alakítunk ki, ami télen a melegről, nyáron pedig a hidegről is gondoskodik. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb is, mint a hagyományos megoldások. A lakások rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg extra alacsony rezsivel számolhatsz. Minden lakásba beépítünk egy központi egységet és különböző okos funkciókat, amelyek megkönnyítik majd az életedet. Okostelefon segítségével nyithatod a garázst és a kaputelefont, de a termosztátot és a világítást is irányíthatod akár távolról is. Ha még okosabb lakást szeretnél, akkor felár ellenében további rendszereket is rákapcsolunk neked. 

  A beruházó

  Bemutatkozás - Whitefield Management Kft.

  A Whitefield Magagement Kft. 2002 óta fejleszt újépítésű lakóingatlanokat Magyarországon és Ausztriában.

  Vállalatunk a helyi piac vezető szereplőivel együttműködésben szilárd piaci jelenlétet épített ki az új építésű lakóingatlanok területén, és több sikeres beruházást tudhat maga mögött.

  A Whitefield által kínált szolgáltatások és projektek teljes körű ügyintézéssel párosulnak, ami magában foglalja a finanszírozás szervezését, a kivitelezést, az értékesítést és a marketinget, valamint a működtetési tevékenységet is.

  Professzionális ingatlanfejlesztőként fontos számunkra, hogy ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk és tanácsadással szolgáljuk. Ennek köszönhetően minden projektünk teljes mértékben átlátható és megbízható.