Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Marina Sétány Penthouse

Balatonszemes

A jövő Balatonszemesé

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 199 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Marina Sétány Penthouse

Tervezett átadás

2019. december

Ár

41.88-149.82 M Ft

Alapterület

41–96 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

52 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Szemes Marina Ingatlanfejlesztő Kft.

  Cím: 8636 Balatonszemes, Cinka Panna u. 2

  Telefonszám: +36 70 199 megnézem

  Krausz Gábor
  Krausz Gábor

  Értékesítő

  +36 70 679 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Balatonszemes település az elkövetkező években – úgy gondoljuk, hogy – rendkívüli fejlődés előtt áll. A nagy vitorlás kikötő két oldalán fekvő szabad strandok, és a kikötő melletti lévő vendéglátó egységek egy igazi kis központot alkotnak. A Cinka Panna utca és a Kikötő utca által határolt kb. 5000m2-es területünk éppen a vitorláskikötő mögött, a vízparttól és a legközelebbi szabad strandtól kb 150m távolságban, központi helyen található. A területen a helyi rendezési tervnek, és építési szabályzatnak megfelelően egy olyan apartmanházat kívánunk megvalósítani melyben összesen 52db lakás valamint a Kikötő utca felőli oldalon egy étterem kapna helyet. Az épületben tervezett lakások mérete 40-100m2-ig terjed, mindegyik lakás teraszos-erkélyes, 48db Balaton felé néző, 9db saját kertes, 16db penthouse jellegű nagy üvegfelületekkel és teraszokkal kialakított lakás. A lakásokat minden igényt kielégítő, magas minőségű, korszerű kialakítással tervezzük megvalósítani, beleértve az alkalmazásra kerülő anyagminőségeket, a hő és hangszigetelést, modern nyílászárókat, a tervezetten talajszondás-hőszivattyús energiaellátású - tehát megbízható és alacsony rezsijű fűtés-hűtési rendszert és más korszerű gépészeti rendszereket. A területen belül a lakástulajdonosok részére közös használatú úszó és gyerekmedencét, belső kertet, napozóteraszokat, sétányt kívánunk kialakítani. A gépjármű parkolást részben kültéren, részben az épületben zárt garázsokban tervezzük, az intimitás megőrzésére a kültéri napozó-medence-kerti részt egy méterrel kiemeljük a parkolók szintjéhez képest. A tárolási igényeket minden lakás számára külön tároló helység biztosítja.

  Az épületet két szárnyát tervezetten egy összekötő lépcsőházi rész kapcsolja össze, az emeletekre feljutást a lépcsőn kívül lift is biztosítja. Tervezési koncepciónk, hogy az épületszárnyak kelet-nyugati oldalairól az épület tömege lépcsőzetesen emelkedik felfelé, nagy-napos teraszokat és a ferde mellvédek által intimitást biztosítva így a szélső lakásoknak. A lépcsőzetes épülettömeg kialakítással a Kikötő utcai utcafront felől és a Cinka Panna utcán szomszédos ingatlanok felől fokozatos elhúzással -„mintha távolodna tőlük”- hatással - emelkedik, törekedve az új lakások tulajdonosainak és az épület környezetének nyugalmára. A tervezett épület formája-teraszai mintha egy elegáns yacht-ot jelképeznének, kicsit utalva a kikötői-vízpart hangulatra. Figyelmébe ajánljuk mindenkinek aki szereti a balatoni hangulatot, szeret pihenni - sportolni, vagy csak egy pohár rozét iszogatni egy balatoni panorámás teraszon, akinek hajója van vagy esetleg vitorláshajót tervez vásárolni melyet a tervezett épület előtti kikötőben tarthat.

  A tervezett épület jogerős építési engedéllyel rendelkezik, melynek száma: 10794-21/2017. A kivitelezési munkák 2017 decemberben megkezdődtek, tervezett befejezés 2019 július.

   

  A környék

  Balatonszemes a Balaton déli partjának körülbelül a közepe táján helyezkedik el, Budapesttől 137 Km-re. Autópályán ez, kb 1 óra 20 percet jelent.

  Csendes családias település, ezenkívül a vitorlázás szerelmeseinek kiemelt városa, szép kikötője, pont az épület előtt fekszik.

  A kikötő mellett mindkét oldalon szabad strandok biztosítják a családok kikapcsolódását.

  Előnyök

  - Balatoni Panoráma

  - Nagy teraszok

  - Kivételes tervezés

  - A+ energia szintű lakások

  - Magas Szinvonal

  A beruházó

  Bemutatkozás - Szemes Marina Ingatlanfejlesztő Kft.

  Ide járunk gyermekkorunk óta. Láttuk télen-nyáron, tavasszal-ősszel. Körbetekertük, körbefutottuk, átúsztuk, átvitorláztuk, átszörföztük, keresztülkorcsolyáztunk rajta.

  Ismerjük napfürdőben, este amikor aranyhídban úszik, de ismerjük a hirtelen érkező viharokban is. Élményeink szinte végtelenek vele, ezért kötődünk hozzá: Balaton - szeretjük.

  Csapatunk főként mérnök, és jogi végzettségű tagokból áll, építőipari tervezés-kivitelezés területén több mint 20 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkezünk. Csapatunk tagjai külön-külön és részben együtt is Magyarország területén belül már több sikeres lakóépület projektet vittek végbe. A régi ismeretségek, barátságok, összetartás és az alkotás szeretete jellemez minket. Szerény minőség nagy profittal helyett mi elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekszünk.

  Számos, napjainkban folyó magyarországi lakóingatlan beruházásnál a projektek menetében problémákat és fennakadásokat okoz a jelenleg fennálló szakember hiány (tervezők, szakkivitelezők). Csapatunk erőssége, hogy mind a tervezés, mind a kivitelezés tekintetében saját kapacitásokkal rendelkezünk.