Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Marina Sétány Penthouse

Balatonszemes

A jövő Balatonszemesé

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 199 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

45.69-149.82 M Ft

Alapterület

41–96 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

52 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Szemes Marina Ingatlanfejlesztő Kft.

  Cím: 8636 Balatonszemes, Cinka Panna u. 2

  Telefonszám: +36 70 199 megnézem

  Krausz Gábor
  Krausz Gábor

  Értékesítő

  +36 70 679 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Balatonszemesen a kikötővel szembeni területen épülő Marina Sétány Penthouse, 52 lakásos új építésű projektet.

  A beruházó csoport, kizárólag hazai üzletemberekből áll, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, mind itthon, mind külföldön, a társasházak építése terén.

  Legtöbbjüknek személyes kapcsolata van Balatonszemessel, ezért is esett a választás erre a nagyon szép és rendkívüli Balaton parti településre.

  A csapat mindig figyel a helyi adottságokra és elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekszünk.

  Az építkezés 2020 nyarára készül el.

  A lakások között megtalálható a garzon, a nappali + 1 hálószobás, a 2 hálószobás és a 3 hálószobás, 2 szintes Penthouse lakás a teraszán 4 személyes, kör alakú jacuzzi-val.

  A beruházásnál nagy figyelmet fordítottak az energia takarékosságra, ennek megfelelően az épület AA+ energia besorolású lesz. Ez köszönhető a magas szintű hőszigeteléseknek, a talajszondás hőszivattyús hűtés-fűtés rendszernek, a kiváló nyílászáróknak. A lakások hűtése és fűtése okos rendszerrel, akár távolról is kezelhető lesz, így biztosított, hogy mire leérünk a nyaralóba, ott a megfelelő hőmérsékletű lakás fog ránk várni, hogy a kikapcsolódásra szánt időt a legmagasabb komfort fokon élvezhessük.

  A lakásokhoz lehetőség van gépkocsi beálló illetve, saját garázs vásárlására, ez utóbbit kérhetjük akár elektromos autó töltővel is.

  Mert ahogy említettem, mi tényleg figyelünk az energia gazdaságosságra és így a jövőre.

  A részletekért és az aktuális lakáslistáért forduljon hozzánk bizalommal. 

  A környék

  Balatonszemes a Balaton déli partjának körülbelül a közepe táján helyezkedik el, Budapesttől 137 Km-re. Autópályán ez, kb 1 óra 20 percet jelent.

  Csendes családias település, ezenkívül a vitorlázás szerelmeseinek kiemelt városa, szép kikötője, pont az épület előtt fekszik.

  A kikötő mellett mindkét oldalon szabad strandok biztosítják a családok kikapcsolódását.

  Előnyök

  - Balatoni Panoráma

  - Nagy teraszok

  - Kivételes tervezés

  - A+ energia szintű lakások

  - Magas Szinvonal

  A beruházó

  Bemutatkozás - Szemes Marina Ingatlanfejlesztő Kft.

  Ide járunk gyermekkorunk óta. Láttuk télen-nyáron, tavasszal-ősszel. Körbetekertük, körbefutottuk, átúsztuk, átvitorláztuk, átszörföztük, keresztülkorcsolyáztunk rajta.

  Ismerjük napfürdőben, este amikor aranyhídban úszik, de ismerjük a hirtelen érkező viharokban is. Élményeink szinte végtelenek vele, ezért kötődünk hozzá: Balaton - szeretjük.

  Csapatunk főként mérnök, és jogi végzettségű tagokból áll, építőipari tervezés-kivitelezés területén több mint 20 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkezünk. Csapatunk tagjai külön-külön és részben együtt is Magyarország területén belül már több sikeres lakóépület projektet vittek végbe. A régi ismeretségek, barátságok, összetartás és az alkotás szeretete jellemez minket. Szerény minőség nagy profittal helyett mi elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekszünk.

  Számos, napjainkban folyó magyarországi lakóingatlan beruházásnál a projektek menetében problémákat és fennakadásokat okoz a jelenleg fennálló szakember hiány (tervezők, szakkivitelezők). Csapatunk erőssége, hogy mind a tervezés, mind a kivitelezés tekintetében saját kapacitásokkal rendelkezünk.