Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Marina Garden by Cordia

Budapest XIII. kerület, Vizafogó – Marinapart

AHOL JÓ KIKÖTNI

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 217 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Marina Garden by Cordia

Tervezett átadás

2019. július

Ár

27.49-109.3 M Ft

Alapterület

35–118 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

275 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Cordia Magyarország Zrt. Marina Garden

  Cím: 1138 Budapest, Meder u. 8/A

  Telefonszám: +36 1 217 megnézem

  Marina Garden
  Marina Garden

  Értékesítési Iroda

  +36 1 217 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Duna part közelsége, a nyugodt és csöndes környezet, a rengeteg sportolási lehetőség, valamint a teraszon eltöltött kellemes órák kínálják a Marina Garden lakóinak, hogy a mindennapjaik olyanok legyenek, akár egy nyaralás. Mindemellett biztonság, okos otthon, költséghatékony életmód amit a Marina Garden nyújt Önnek.

  A környék

  Élet a Dunaparton - a Duna part közelében, újépítésű lakásban élni sokak álma. Ha az Öné is, a Marina Garden most ideális választást jelent. BKV hajóállomás Budapest bármely Duna-parti területének közvetlen elérhetőségét biztosítja, az M3-as metróvonal Gyöngyösi úti állomása 5 perc sétával megközelíthető. A projekttől sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol nem csak a bevásárlást intézheti el, de számos szolgáltatást is igénybe vehet

  Előnyök

  Prémium lakónegyed, a Duna-part néhány lépésre, zöld környezet, gyalogos sétányok, szabadidős helyiség, kamerarendszer, energia- és költséghatékony központi fűtés mobil applikációs távvezérléssel, konyhabútor konyhagépekkel, klíma előkészítés, redőnytokos nyílászárók. Az ingatlan bizonyítottan kiváló és biztonságos befektetés. Kimagasló bérbe adhatóság, hiszen köztudott, hogy a jó közlekedésű, Duna part közeli lakások mindig keresettek a bérleti piacon. Most Bevezető árak az előértékesítés során!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Cordia Magyarország Zrt. Marina Garden

  A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal Csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyik (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
  Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.
  - 3500 eladott lakás
  - 9300 elégedett ügyfél
  - 1500 újépítésű otthon
  - jelenleg 1200 otthon építés alatt