Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Marina Bay Resort

Balatonfenyves

ÖRÖK PANORÁMA KÖZVETLENÜL A VÍZPARTON

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 427 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Marina Bay Resort

Tervezett átadás

2020. június

Ár

35.5-166 M Ft

Alapterület

33–74 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

29 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Marina Bay Resort Kft.

  Cím: 8646, Balatonfenyves, Ipoly utca 1-7.

  Telefonszám: +36 70 427 megnézem

  Juhász Ágoston
  Juhász Ágoston

  Értékesítés

  +36 70 427 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Marina Bay Resort közvetlenül a Balatonparton, az új vitorlás- és hajókikötő tőszomszédságában épül, a Balaton egyik legszebb panorámájával rendelkező partszakaszán.

  A telek területe 5254 m2, ami a több, mint egy kilométer hosszú szabadstranddal határos.

  Az épület tervezésénél maximális figyelmet kapott a terület egyedülálló elhelyezkedése, így az összes lakóegységből kilátás nyílik a Balatonra, Badacsonyra,ill. a kikötőre.

  Az épület egy 5 szintes 29 lakásos luxus társasház lesz, mely lifttel is rendelkezni fog.

  A negyedik emeleten épül egy külső csigalépcső, amin az épület tetőteraszára lehet feljutni, ahol panoráma napozóteraszt alakítunk ki.

  Mint a szélben lebegő vitorlák, úgy ölelik körbe az épületet a nagy teraszok az üvegkorlátokkal és a törtvonalú fehér mellvédfalakkal.

  Kiemelten kezeljük a megújuló energiák hasznosíthatóságát,ezért a fűtést és a hűtést is talajszondás hőszivattyú biztosítja, amivel jelentős energiamegtakarítást érünk el,a téli fűtési és a nyári hűtési időszakban egyaránt.

  A környék

  Közvetlenül a Marina Bay Resort szomszédságában valósult meg a Balaton egyik legmodernebb kikötője, ami vízi szabadidő központként állandó találkozóhelye lehet a yacht-és vitorlástlajdonosok mellett a túrakenusoknak, kajakosoknak, szörfösöknek is.

  A Balatonon öt, ún. vízi megállóhely létesül, amikben az összes vízi sport képviselete jelen lesz, és ezekről a helyekről lehet túrákat is szervezni. Ilyen állomás lesz Siófok, Keszthely, Balatonfüred, Révfülöp és Balatonfenyves.

  Két mólószár létesült, a nyugati 570, a keleti 460 méter hosszan nyúlik a Balatonba. Innen indulnak majd a menetrend szerinti hajójáratok Badacsonyba is. 

  A minimális vízmélység a kikötőben 2,2 méter : ennek köszönhetően a tőkesúlyos vitorlások és yachtok a legalacsonyabb vízszint esetén is be tudnak állni a kikötőbe.

  Pár száz méteren belül található a gyógyszertár, az orvosi rendelő, vasút-és kisvasút állomás, CBA szupermarket.

  Nagyszerű programnak kínálkozik a Nagy-Berek felfedezése, melyhez különleges közlekedési lehetőséget teremt a kisvasút, melynek állomása 200m-re található a területtől.

  650 Millió Ft, már elnyert támogatásból épül újjá a Csisztapuszta Gyógyfürdőhöz vezető vonal.

  A közelben található három híres fürdőhely : Hévíz, Zalakaros és Kehidakustány, melyek mindegyike 25-30 perces autóúttal elérhető.

  A Hévíz-Balaton Airport 31km távolságra van, ahol rövidesen elindulhat a mintegy 6,6 milliárd forintos fejlesztés, ami után a repülőtér több menetrendszerinti járatot vár.

  Elsősorban Frankfurt és London a cél Hévíz polgármestere szerint, de tel-avivi, szentpétervári és norvégiai járatok indulásáról is tárgyaltak. A jelenlegi éves utasforgalom 150-200 ezerre emelését tervezik.

  Már épül az M76-os gyorsforgalmi út, így közvetlen összeköttetést kap az M7-es autópálya és a Hévíz-Balaton Airport.

  Kítűnő programlehetőség még a közelben megépült Zala Springs Golf Resort meglátogatása, mely 35 percre fekszik a Marina Bay Resort területétől.

  A pálya terveit a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg. A 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship golfpálya USGA (Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetsége) szabványoknak megfelelően épült, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. 

  Előnyök

   KÖZVETLEN VÍZPARTI

   ÖRÖK PANORÁMA

   1 KM HOSSZÚ SZABADSTRAND

    KÖZVETLENÜL A KIKÖTŐ MELLETT

    EXKLUZÍV DESIGN

    IDŐTÁLLÓ BEFEKTETÉS