Magdolna ház

Budapest VIII. kerület, Józsefváros - Magdolnanegyed

Belvárosi elhelyezkedés, külvárosi áron.

Tervezett átadás

Átadva

Ár

21,88-87,5 M Ft

Alapterület

26-96 m²

Szobaszám

1-4 szoba

Összes lakás

45 DB

Budapest 8. kerület Magdolna utca

Ismerd meg jobban a lakóparkot

Project Leírás

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Magdolna Ház Értékesítés
Magdolna Ház Értékesítés

+36 70 621 +36 70 621 4651

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

A beruházó

LGT Magdolna Kft.

Kik vagyunk?
Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Cégünk 1999. óta, 20 éve van jelen a magyar ingatlanpiacon, ezalatt több, mint 850 lakás kivitelezésével foglalkoztunk Budapesten és Ausztriában is egyaránt

Nevünkhöz kapcsolódik számtalan beruházás mellett többek között a Loft Astoria és a Wesselton Rooftop Projekt. // www.wesselton.hu


Miben hiszünk?
Tudatosság
A Wesselton Kft. filozófiája, hogy átgondolt tervezéssel, innovatív és bevált megoldások alkalmazásával jobb minőségű, értékállóbb és olcsóbban fenntartható épületek hozhatók létre – ezáltal pedig magasabb komfort biztosítható a lakók számára. A minőség tehát megtérül.

Új szemlélet
Az innovatív ingatlanberuházó cég egy olyan új szemléletet kíván elterjeszteni, amely jó példákon keresztül világít rá, hogy miért fontos a környezettudatosság, milyen előnyök származnak belőle, és milyen értékeket érdemes keresni egy lakóépületben.

Elégedettség
A Wesselton Kft. beruházóként és kivitelezőként egyszerre, teljes szakértelmet, odafigyelést és biztonságot nyújtva vállal teljes körű garanciát.  Számunkra fontos az elégedettség, így igyekszünk a legjobb szakemberekkel dolgozni és igényesen tervezett, megépített élettereket kialakítani, ahol a lakók nyugodtan, biztonságban és boldogan élhetnek.

Üzenet a hirdetőnek Telefonszám