Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

LV11 Residence

Budapest IV. kerület, Újpest

az igazi luxus…

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 997 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

52.96-113.5 M Ft

Alapterület

59–99 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

3 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Vas Viktor

  Cím: 1047 Budapest, Labdaverő utca 11.

  Telefonszám: +36 20 997 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A XIII. kerület határától alig 1,5 km-re, Újpest legelején, egy elrejtett csendes mellékutcában épül Újpest legújabb gyöngyszeme, az LV11 Residence. Aki a 13. kerületben keres, de szeretne egy jóval intimebb és csendesebb, nem 6-8 emeletes házakkal agyonzsúfolt környékre költözni, de ragaszkodik a megfelelő és könnyen elérhető tömegközlekedéshez, azon családok számára ideális választás az LV11 Residence. Újpest Városkapu állomástól alig 6-7 percre mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen elérhető a Társasház. A közelben kéttannyelvű általános és középiskolák találhatók, valamint a legnagyobb élelmiszeráruházak.

  A 3 lakásos társasházban 2 db, belső kétszintes nagyméretű, 4 szobás lakás és egy 3 szobás 60 m2-es lakás kerül kialakításra. A projekt mind külsejében, mind belső kialakításában, valamint műszaki felszereltségében teljesen egyedinek számít a kerületben. Mindhárom lakásnak más egyedi vonásai vannak, melyek egyenként is különlegesnek számítanak. A lakások amerikai konyhás nappalival lesznek kialakítva és mindegyikre egységesen jellemző a jelentős belmagasság és a nagy üvegfelületek.

  Az épület belső szárnyában, az utcától teljesen elzárva kapott helyet az 1. lakás, melynek különlegességei közé tartozik az 5 méteres belmagasságú, nagy üvegfallal rendelkező, saját kertre nyíló nappalija. A lakáshoz saját, elkerített 81 m2-es kert tartozik. A földszinten található a master bedroom, melyhez nagyméretű fürdőszoba tartozik kétszemélyes infraszaunával, térbenálló design fürdőkáddal és épített, üvegfalú zuhannyal. Az emeleten két szoba és hozzá külön fürdőszoba kerül kialakításra.

  A 2. lakás az épület utcafronti szárnyában kapott helyett. A lakás a földszinten található teremgarázs felett kerül kialakításra, így bejárata az 1. emeleten lesz és belső kétszintes ez a lakás is. A lakás különlegessége, hogy szakít a hagyományos belső elrendezéssel, mert a szokásos elrendezés helyett az alsó szinten kaptak helyet a hálószobák és a fürdőszoba, míg a 2. emeleten található a 4 méter belmagasságú, loft jellegű nappali és a megfelelő kilátással rendelkező terasz, melyről minden irányban megtekinthető Budapest. A nappalin nagy üvegfal és 5 db nagyméretű tetőablak kerül kialakításra, így rengeteg természetes fény áramlik be a lakásba. Az ingatanhoz tartozik egy közel 60 m2-es kizárólagos használatú, növényekkel lekerített kert is, melyet a lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni. A fürdőszoba nagyobb mérete miatt kétszemélyes infraszauna, térbenálló design kád és külön épített, üvegfalú zuhanyzó kerül kialakításra.

  A 3. lakás szintén az épület belső kertre néző szárnyában, a legfelső szinten kerül kialakításra. Ennek a lakásnak a különlegessége, hogy a nappaliban nagyméretű üvegfal kerül kialakításra, mely a Duna irányába biztosít napfényes panorámát. Ezen felül külön terasszal és közel 4 méteres belmagassággal rendelkezik a nappali. A lakásban két kisebb szoba, vagy a vevői igények alapján egy nagyobb méretű hálószoba kerül kialakításra. A fürdőszobában a fürdőkád mellett külön épített zuhany kerül kialakításra, egyedi gyártású üvegfallal. Egyedi vevői igények alapján az épített zuhany helyett kétszemélyes infraszaunát is lehet rendelni.

  Előnyök

  A lakások felszereltségük, belső kialakításuk és műszaki tartalmuk alapján valóban a luxus kategóriába fognak tartozni. Kérem, hogy részletesen olvassa át a lenti műszaki tartalmat, hogy Ön is meggyőződhessen róla. A Társasház generálkivitelezője a DENCO Kft. (alapítás éve: 2000), mely Társaság megfelelő referenciákkal rendelkezik mind gépészeti, mind generálkivitelezés terén.

  Műszaki tartalom

  -házközponti hőszivattyús (LG) padló és mennyezetfűtés, valamint mennyezethűtés,

  - szobánként állítható hőmérséklettel, termosztáttal,

  - okostelefonról vezérelhető hűtés-fűtési rendszer,

  - videós kaputelefonrendszer (okostelefonról is vezérelhető),

  - a meleg vizet az energiatakarékos hőszivattyú által előállított 500 literes melegvíztároló biztosítja,

  - 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárók,

  - 50 cm-es külső falvastagság, mely 15 cm szigetelést foglal magában,

  - a látványterveken szereplő, egyedi gyártású beépített konyhabútor tartalmazza az árat,

  - beépített 2 személyes infraszauna lakásonként,

  - térbenálló 186 cm-es luxus Wellis fürdőkádak, melyekhez design szabadonálló kádtöltő csaptelepek kerülnek felszerelésre fekete színben,

  - a fürdőszobákban a kád mellé külön épített zuhanyzók kerülnek kialakításra üvegajtóval és termosztátos Hansgrohe csaptelepekkel, rejtett LED világítással,

  - a fürdőkben dupla mosdók kerülnek elhelyezésre, fekete Wellis csaptelepekkel és külön épített egyedi tervezésű fürdőszoba bútorokkal, valamint a mosógépet elrejtő szekrényekkel, melyek rejtett szennyeskosarakat is tartalmaznak (látványtervek alapján készülnek el)

  - Wellis design WC-ék és falba épített Grohe WC tartályok lesznek minden fürdőszobában,

  - mindegyik lakásban külön WC helyiség is kialakításra kerül mosdóval, szekrénnyel, közvetlenül a bejáratnál,

  - bruttó 12.000 Ft/m2 értékű csempeburkolatok lesznek a fürdőszobákban, mennyezetig burkolva (közel 250 különböző olasz burkolatból lehet választani),

  - nappaliban, konyhában, előszobában és valamennyi hálószobában 2 rétegű, halszálkás mintájú ragasztott svédpadló kerül kialakításra (Szauer Parketta), közel 30 különböző színből lehet választani.

  - az előszobában, a közlekedőkben, a konyhában és a nappaliban sínrendszeres, fekete színű design spotlámpák biztosítják a világítást (látványtervek alapján), melyeket egyedi igény szerint lehet egyenként egy kattintással áthelyezni, vagy forgatni,

  - a nappalikban ezen felül a látványterveken látható buborék formájú design lámpafüggesztékek is elhelyezésre kerülnek (7 db, különböző méretekben)

  - a szülői hálókban a látványterveken szereplő design, arany színű lámpafüggesztékek is beépítésre kerülnek.

  - az 1. és 2. lakáshoz külön-külön saját, kizárólagos használatú kert tartozik,

  - az 1. lakáshoz külön rendelhető földbe süllyesztett, épített medence (7 méter hosszú, 3 méter széles és 1,8 méter mély, világítással, teljes gépészettel, ellenáramoltatóval és hőszivattyús fűtéssel) 4,2 MFt felárért.