Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Loft Astoria

Budapest V. kerület, Belváros

Tér az érzéseknek - Space for feelings

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 991 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Loft Astoria

Tervezett átadás

Átadva

Ár

90-90 M Ft

Alapterület

70–70 m2

Szobaszám

1–2 szoba

Összes lakás

31 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Loft Astoria Kft.

  Cím: 1164 Budapest, Felsőmalom utca 20. I/103.

  Telefonszám: +36 30 991 megnézem

  Csákvári Ferenc
  Csákvári Ferenc

  Értékesítési vezető

  +36 30 991 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az épület jellegéből és kialakításából adódóan ideális loft lakások kialakítására. A nagy belmagasságnak köszönhetően izgalmas térsíkok kialakítására ad lehetőséget a különböző életterek elhatárolásánál.


  Vasbeton pillérvázas szerkezetének köszönhetően nagy alapterületű összefüggő terek kialakítására alkalmas. A jellegzetes vasbeton gerendás födém és gerendái indusztriális hangulatot kölcsönöznek. A belváros szívében álló épület nagy felületű szalagablakai pedig világos tereket biztosítanak a lakások számára.

   

  A Loft
  A loft stílus az elmúlt ötven év folyamán meghódította a világot. Eredete a 18. századi Párizsig vezethető vissza, népszerűségét viszont a ‘70-es évekbeli Amerikában nyerte el a fiatal feltörekvő művészek körében. Az azóta eltelt években, köszönhetően a stílusra jellemző nagy alapterületű és belmagasságú, egybefüggő tereknek és az óriási ablakfelületek révén világos helységeknek a jólét és luxus megtestesítőjévé vált.


  Napjainkban a loft lakások már egy életstílust – “loft-living” – szimbolizálnak a köztudatban. Jellemzően felsőkategóriás luxuslakások, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek minden korosztály körében.

  Tágas, napfényes és lendületes terek jellemzik ezt a méltán népszerű építészeti stílust. A loft lakások tervezésnél elsődleges szempont a tágas, rendkívül világos terek kialakítása, ahol a közösségi terek, mint a nappali, a konyha, az étkező és az előszoba általában egy légtérben helyezkednek el.


  Bár az épület Budapest nyüzsgő belvárosában helyezkedik el, köszönhetően a háromrétegű acél nyílászáróknak és a kiváló hangszigetelésnek, a lakás rendkívül csendes.
  A hatalmas nyílászárókon át elénk táruló tér látványa különleges atmoszférát teremt. Az alsóbb szinteken elhelyezkedő lakásoknak a város lüktetése és Budapest gyönyörű történelmi épületeinek látványa kölcsönöz egyedi hangulatot, míg a felsőbb szintek lakói számára csodálatos panoráma nyílik meg Budapest belvárosára.

  A környék

  A Loft Astoria épülete Budapest szívében, az 5. kerületben, a történelmi városközpontban található Astoria téren helyezkedik el. A város kulturális, szórakoztató, és turisztikai központjának számító Astoria központi elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő lehetőségeket biztosít a pezsgő, városi életet kedvelő lakóink számára.

  A Loft Astoria épülete kiválóan megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. Az M2-as metró „Astoria” megállója egy perces sétára helyezkedik el az épülettől. Az Astoria fontos közlekedési csomópont, számos autóbusz, villamos, és éjszakai járat megállója is.

  Előnyök

  - Budapest Belvárosában az V. kerületben ez az egyetlen lakó ingatlan fejlesztés.

  - A lakások többsége 35 - 65 m2 közötti alapterületű.

  - Értékálló befektetés, biztos értéknövekedés garantált hozam

  - Top lokáció, loft életérzés, óriási üvegfelületek és belmagasságok 

  - Megújúló energiafelhasználás, modern légkondicionált lakások