Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Liget Resort

Fonyód

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 777 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2023. június

Ár

40.99-79.99 M Ft

Alapterület

41–78 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

22 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  LIGET RESORT Kft.

  Cím: 1025 Budapest, Margit körút 43-45.

  Telefonszám: +36 70 777 megnézem

  Hegedűs Dóra
  Hegedűs Dóra

  Értékesítési vezető

  +36 70 777 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Napsugár Resorts – Fonyódliget projektünk a méltán híres Árpád parttól alig 200 méterre található, az Erkel Ferenc utcában. A modern, környezetbe illő társasházak 4 ütemben, összesen 94 db lakást foglalnak magukba, melyek közül az első épületben földszint + 2 lakószinten, összesen 22 db lakás került megtervezésre. 36-70 nm közötti alapterületű, ideális beosztású, nappali + 1, valamint nappali + 2 hálószobás lakások épülnek. Minden lakáshoz erkély tartozik, a földszintieket saját kertrész teszi értékesebbé. Lakásainkhoz kültéri parkolóhelyek vásárolhatók.

  A környék

  Fonyód nem véletlenül a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb kisvárosa, ahol az év minden szakában megtaláljuk a vidéki nyugalmat és a városi pezsgés lehetőségeit egyaránt.

  A település több pontjáról is lélegzetelállító panoráma tárul a szemünk elé Badacsonyra és az északi part csodás tanúhelyeire.

  Társasházunktól csupán 200 méterre indul a fonyódligeti szabadstrand, az Árpád part. A nemrégiben teljesen felújított partszakasz közel 1 km hosszan húzódik, kiváló vízminőséggel, gondozott környezettel és hamisítatlan balatoni hangulattal! A parton biciklitárolók, büfé, ingyenes Wi-Fi, öltözők, zuhanyzók, kölcsönzők (vízibicikli, surf és SUP), értékmegőrző, játszótér, óriáscsúszda, és tollas és röplabdapálya is található. Vize lassan mélyül, ezért a kisgyermekek is biztonságosan tudnak fürdeni.

  Számtalan kikapcsolódási lehetőség várja leendő Vevőinket, hiszen a fonyódi kulturális események mellett a szomszédos városok által is rendezett gasztronómiai és zenei fesztiválok sokasága biztosítja az aktív pihenésre vágyok szórakozását.

  A gyors bevásárlás elintézhető a társasháztól 3 km-en belül található SPAR és LIDL élelmiszerboltokban, valamint a Rossmann drogériában. Ezen felül kihagyhatatlan a déli part legnagyobb piaca, ami hetente két alkalommal, szerdán és szombaton látogatható, amely idegenforgalmi látványosságként is

  Előnyök

  Könnyű megközelíthetőség

  Fonyód a Balaton déli partján található közlekedési csomópont, így könnyen megközelíthető
   - autóval: Budapestről kevesebb, mint másfél óra alatt elérhető az M7-es autópályán,
   - vonattal: a fonyódligeti vasútállomás 300 méterre található a háztól,
   - az északi part hajóval rövid idő alatt elérhető a Balaton egyik legforgalmasabb kikötőjének köszönhetően, így Badacsony, a Balaton felvidék, Köveskál, Keszthely, vagy akár Hévíz is színesíthetik a fonyódi tartózkodást.

  Kiváló befektetés

  A Napsugár Resorts - Fonyódliget tökéletes befektetés, hiszen a korábbi tendenciával ellentétben Budapestről a magyar tengerre tevődtek át a befektetési célú vásárlások. A balatoni régióban az ingatlan vásárlási kedv, nemhogy csökkent, hanem egyenesen emelkedett. A Balatonnál ma szó szerint minden kategóriában eladhatóak és bérbeadhatók az ingatlanok. Ideális választás a saját nyaralóra vágyóknak és a biztos befektetést keresőknek egyaránt.

  Lehetőséget nyújt az állandó lakosok és a pihenni vágyó üdülővendégeknek a napi cikkek, használtcikkek és élelmiszerek beszerzésére.

  A beruházó

  Bemutatkozás - LIGET RESORT Kft.

  A Projekttársaság tulajdonosait közvetetten kettő magánszemély alkotja: Nagy Balázs és Perlaky Zsolt, akik ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben.

  Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették.

  A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 20 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 20 évben.