Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

LEO 50

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

A Corvin sétány szomszédságában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 392 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

37.9-149.6 M Ft

Alapterület

35–160 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

86 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  LEO 50 Ingatlanbefektető Kft.

  Cím: 1106 Budapest, Gyakorló utca 4/G.

  Telefonszám: +36 30 392 megnézem

  Sinyi-Viga Zsuzsanna
  Sinyi-Viga Zsuzsanna

  Senior sales partner

  +36 30 392 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  ENERGIATAKARÉKOS  FELÜLETHŰTÉS OKOSTERMOSZTÁTTAL.

  A nyolc emelet magas társasházunk a Corvin sétány, valamint az új Nokia székház közvetlen szomszédságában fog megépülni. A magas műszaki tartalommal ellátott lakások mellett a földszinten összesen 30 férőhelyes teremgarázs (4 parkolóhely elektromos autók töltésére alkalmas) épül.

  A társasház két lépcsőházzal és két (mozgáskorlátozottak számára is használható) lifttel rendelkezik. A társasházban az egyszobás garzontól kezdve a nyolcadikon található, nagy alapterületű, változatos alaprajzi elrendezésű és méretű (30-160 m2) lakások épülnek. Összesen 86 lakás.

  A környék

  A Leo50 Budapest egyik legnagyobb volumenű városnegyed-fejlesztése, a Corvin sétány közvetlen szomszédságában található. A közelben lévő tömegközlekedési eszközök: M3-as metró: Corvin negyed megálló (melynek aluljárója felújításra került), 4-es és 6-os villamos Üllői úti megállója, az M4-es metró Rákóczi téri megállója 2 villamos megállónyira van a társasháztól. Mind a belváros, mind a külsőbb kerületek autóval 10-15 perc alatt megközelíthetőek, köszönhetően a kitűnő közlekedésnek. Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Leo50 lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.

  Előnyök

  Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Leo50 lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.