Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Lelle Resort

Balatonlelle

Vízparti lakások, nyugodt környezet

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 953 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

56.24-56.24 M Ft

Alapterület

67–67 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

151 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: Balatonlelle Kossuth Lajos u. 24. értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 70 953 megnézem

  Kruppai Ágnes
  Kruppai Ágnes

  értékesítő

  +36 70 953 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az OTP Ingatlan Zrt. a Lelle Resort beruházása keretében egy több, mint 1 hektár területű vízparti telken, négy környezetbe illeszkedő épületből álló, 151 lakásos lakóparkot valósít meg, modern műszaki megoldások alkalmazásával.
  A tervezés során a korábbi Balaton parti fejlesztések alatt összegyűlt tapasztalatok felhasználásával, fokozott figyelmet kapott a kellemesen élhető környezet kialakítása, a balatoni panoráma minél teljesebb biztosítása, a különböző vásárlói igényekre való tekintettel pedig a változatos lakásválaszték kialakítása.

  Az épületekben a 44 m2-es másfél szobástól a 90 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható. Minden lakás Balatoni kilátással rendelkezik, kényelmes erkéllyel kerül megépítésre.
  A lakóparkban többféle parkolási lehetőség közül lehet választani: a pinceszinten egy 67 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 39 gépkocsi tárolására alkalmas fedett parkoló, valamint 45 gépkocsi számára felszíni parkolóhely épül.
  A lakók kényelmét szolgálja majd az a 101 db tároló, amely a teremgarázs szintjén épül meg.

  A környék

  A Lelle Resort lakópark a Balaton déli partjának kedvelt üdülőhelyén, a dinamikusan fejlődő Balatonlellén épül közvetlenül a vízpartján. A város Budapestről az M7-es autópályán mintegy másfél óra alatt elérhető. Az északi partra vezető szántódi révhez, és a déli part fővárosának tartott Siófokra gépkocsival egyaránt fél órán belül eljuthatunk.
  A város egész nyáron színes programokkal várja az ide érkezőket. A nyári hónapok szinte minden napjára jut egy-egy érdekes program. Színházi előadások, koncertek, kézműves vásár, a helyi néptánccsoport fellépései színesítik az itt nyaralók estéit.
  A lakópark városon belüli elhelyezkedése biztosítja a lakók nyugodt pihenését. A lakópark közelében számos bevásárlási lehetőség, étterem és a déli part frekventált részén sportpálya található.

  Előnyök

  Az OTP Ingatlan Zrt. elhivatott a környezetvédelem iránt, így ez a tervezés során nagy hangsúlyt kapott: a lakások egyszerre komfortosak és energiahatékonyak, a korszerű épületgépészeti megoldások révén alacsony költséggel fenntarthatóak. A fűtés és melegvíz ellátás lakásonként egyedileg, fali gázkazánról valósul meg.
  A lakásokhoz klíma előkészítés is készül. A lakások kulcsrakészen, igényes műszaki kivitelben, az ablakokon redőny- és szúnyogháló előkészítéssel ellátva kerülnek értékesítésre.
  A parkoló déli elhelyezkedése biztosítja a lakópark belső, zavartalan nyugalmát.
  A projekt legnagyobb előnyét annak közvetlen Balaton parti elhelyezkedése, illetve az egyedülállóan nyugodt környezete jelenti.

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Ingatlan Zrt-t az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 1990 decemberében.
  Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
  A fennállásunk közel három évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
  A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.