Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Lake11 Home&Park

Budapest XI. kerület, Kőérberek - Tóváros

Tóparti otthonok Budára hangolva

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 785 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2023. december

Ár

48.5-236.2 M Ft

Alapterület

31–142 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

84 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Atenor Hungary Kft.

  Cím: 1138 Budapest, Váci út 121.

  Telefonszám: +36 1 785 megnézem

  Lake11 Home&Park Értékesítés
  Lake11 Home&Park Értékesítés

  Értékesítő

  +36 70 716 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az Atenor által fejlesztett Lake11 Home&Park egyedi tervezésű, környezettudatos otthonai csodás panorámával, Budapest 11. kerületében Kőérbereken, közvetlenül a Kánai-tóra, a környező budai dombokra vagy a gyönyörű belső kertre tájoltak és mindössze 10 percre találhatóak a budai belvárostól. Az épületeket négy kiváló építésziroda álmodta meg. A modern és letisztult, ugyanakkor önálló építészeti stílusjegyeket hordozó épületek és a természet között egységes tájépítészeti koncepció teremti meg a harmóniát. Az egyszobás stúdiólakástól a 2-3 és 4 hálószobás 150 m2-es családi, prémium és penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek megfelelő lakástípus elérhető a lakóparkon belül. A hatalmas üvegablakokkal rendelkező belső kétszintes DUPLEX apartmanjai, valamint extra nagy alapterületű prémium lakásai pedig valódi alternatívát kínálnak a családi házat keresők számára is.A hatalmas, zöld parkokkal körülvett modern élettérben lehetőséged lesz sportolni, kikapcsolódni, dolgozni, gyereket nevelni, pihenni és feltöltődni. Egyszóval élni. Ezt nyújtja az új Lake11 Home & Park. A te otthonod az életstílusodra és zöldre hangolva.

  A környék

  Szinte minden városi szolgáltatás pár perc autózással elérhető, legyen szó moziról, bevásárlásról, találkozóhelyekről. A gyors bejutáshoz persze nem kell mindig autót használni. A 187-es busz és a 41-es villamos is a lakóparknál áll meg. De az M1, M7 és M0 autópályák is könnyen elérhetőek, így nagyon gyorsan kijutunk a városból, akár a Velencei-tóra, akár a Balatonra indulunk. A Lake11 területén zöld parkok, csökkentett forgalmú sétálóutcák, kutyafuttató, játszótér és tó körüli futópálya gondoskodik az itt élők mindennapi kényelméről és szabadtéri kikapcsolódásáról. A közelben számos lovarda, már kiépített uszoda, strand, fitneszterem, síiskola, tenisz- és squashpálya várja a beköltözőket. A lakóparkot körülölelő dombok, az Atenor fejlesztő által telepített rengeteg fa által alkotott belső pihenőkertek és park office lehetőségek a tóparttal pedig megteremtik a legfontosabbat: a természet közelségét, hogy minden egyensúlyba kerüljön. 

  Előnyök

  A Kánai-tó körül kiépülő sétány és futópálya, pihenő pontokkal megújuló óriási zöld park, család- és gyermekbarát fejlesztések várják majd az itt élőket.A LAKE11 minden otthona az átlagnál tágasabb belső terekkel, jól kihasználható teraszokkal, igényes homlokzati burkolatokkal, a legkorszerűbb műszaki, valamint okosotthon-megoldásokkal várja leendő lakóit. Az alapárban gépesített konyhát és külső árnyékolót kínálunk. A fejlesztés keretén belül az ATENOR a közvetlen helyi infrastruktúrát is fejleszti többek közt orvosi rendelő létesítésével.                                                                                                                                                                                

  Az elsők között regisztrációs szerződést aláíró kedves ügyfeleink számára, jelentős előnnyel kínáljuk lakásainkat! 

  • Bevezető árak
  • Mindössze 2 M Ft regisztrációs díjjal és kedvező fizetési ütemezéssel lefoglalhatja leendő új otthonát
  • A jelenlegi lakás alaprajzok építészeti kialakítása még díjmentesen módosítható
  • Minden lakáshoz foglalható gépkocsibeálló
  • Az alapárban gépesített konyhát és külső árnyékolót kínálunk.