Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Klauzál Residence

Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros

„CSOK A BELVÁROSBAN”

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 688 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Klauzál Residence

Tervezett átadás

2019. szeptember

Ár

40.51-81.15 M Ft

Alapterület

35–73 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

104 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  A Klauzál Residence a Klauzál utca 7-9. szám alatt helyezkedik el. A lakóépül¬etben 104 lakás, valamint számos szolgáltatóegység létesül. A Klauzál utca 7. szám műemlék épület, mely szerves részét képezi a mögötte elhelyezkedő épületnek. A szomszéd telken lévő 9. szám alatti ház homlokzatának megőrzése mellett azért döntöttünk, hogy a két homlokzat különleges, egyedi belvárosi, valódi karaktert adhasson az apartmanház együttesnek. Az épületegyüttes egy zöld belső parkot fog közre. A nyolcadik emeleten a ház közös használatú, zöldfelületekkel intenzíven tarkított, burkolt tetőteraszán egy egyedülálló jacuzzi készül, kerti bútorokkal, pihenőkkel.

  A környék

  A Klauzál Residence a belvárosi elhelyezkedése révén kiváló kiindulópontot biztosít akár a közlekedés, akár a mindennapi élet szempontjából. A központi elhelyezkedés a kerékpárosoknak is komoly előny, de a tömegközlekedés is kiváló. Rövid sétányira van csupán a 2-es metró, a 4-6 villamos, a 74-es troli, számos buszjárat és két pályaud¬var, a Nyugati és Keleti is könnyen és gyorsan megközelíthető. Vonzáskörzetében található a Klauzál Vásárcsarnok, pár lépés a Klauzál park, a világörökségként számon tartott Andrássy út, a Bazilika, a Zsi¬nagóga. Ha a központi kérdés a kultúra, akkor az Operaház, a Zeneakadémia, a Pesti Broadwaynak nevezett Nagymező utca, vagy a környék számos galériájának egyike is bármikor célpontja lehet egy „cool túrának”.

  Előnyök

  Értékálló befektetés. Kiemelkedően magas hozamok. Folyamatos értéknövekedés. Minőségi szolgáltatások.pl: közösségi jakuzzi szaunával, fitness, portaszolgálat, mélygarázs, mosoda, business sarok.

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Triholding Kft

  Cím: 1061 Bp, Andrássy út 9. 1.em.

  Telefonszám: +36 1 688 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Klauzál Residence

  A beruházó