Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Klauzál Residence

Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros

„CSOK A BELVÁROSBAN”

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 688 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Klauzál Residence

Tervezett átadás

2019. szeptember

Ár

42.18-84.17 M Ft

Alapterület

35–73 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

104 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Triholding Kft

  Cím: 1061 Bp, Andrássy út 9. 1.em.

  Telefonszám: +36 1 688 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Klauzál Residence a Klauzál utca 7-9. szám alatt helyezkedik el. A lakóépül¬etben 104 lakás, valamint számos szolgáltatóegység létesül. A Klauzál utca 7. szám műemlék épület, mely szerves részét képezi a mögötte elhelyezkedő épületnek. A szomszéd telken lévő 9. szám alatti ház homlokzatának megőrzése mellett azért döntöttünk, hogy a két homlokzat különleges, egyedi belvárosi, valódi karaktert adhasson az apartmanház együttesnek. Az épületegyüttes egy zöld belső parkot fog közre. A nyolcadik emeleten a ház közös használatú, zöldfelületekkel intenzíven tarkított, burkolt tetőteraszán egy egyedülálló jacuzzi készül, kerti bútorokkal, pihenőkkel.

  A környék

  A Klauzál Residence a belvárosi elhelyezkedése révén kiváló kiindulópontot biztosít akár a közlekedés, akár a mindennapi élet szempontjából. A központi elhelyezkedés a kerékpárosoknak is komoly előny, de a tömegközlekedés is kiváló. Rövid sétányira van csupán a 2-es metró, a 4-6 villamos, a 74-es troli, számos buszjárat és két pályaud¬var, a Nyugati és Keleti is könnyen és gyorsan megközelíthető. Vonzáskörzetében található a Klauzál Vásárcsarnok, pár lépés a Klauzál park, a világörökségként számon tartott Andrássy út, a Bazilika, a Zsi¬nagóga. Ha a központi kérdés a kultúra, akkor az Operaház, a Zeneakadémia, a Pesti Broadwaynak nevezett Nagymező utca, vagy a környék számos galériájának egyike is bármikor célpontja lehet egy „cool túrának”.

  Előnyök

  Értékálló befektetés. Kiemelkedően magas hozamok. Folyamatos értéknövekedés. Minőségi szolgáltatások.pl: közösségi jakuzzi szaunával, fitness, portaszolgálat, mélygarázs, mosoda, business sarok.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Triholding Kft

  •    A TriHolding csoport 2000 óta van jelen a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon, az eltelt évek alatt a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A TriHolding változatos portfólióval rendelkezik: a lakóingatlan-fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig.
  •    Az eddig megvalósult TriHolding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.
  •    A TriHolding mindig is úttörője volt az ingatlanpiacnak. Az elmúlt 15 év alatt teljesen új koncepciót alakított ki, és olykor új városrészeket hozott létre, az elsők között valósított meg belvárosi fejlesztéseket, mindemellett különös figyelmet fordítva a műemlék jellegű házak rekonstrukciójára, megóvására is. Többek között a Cézár-Ház, a Kleopátra-Ház, a Római Kert, a Marina Part, a Heléna-Ház, a Király udvar, Léda-Ház, a Ház a Szinyei Merse utcában és a Gozsdu udvar épületegyüttesek fejlesztője is a TriHolding volt. Ám a TriHolding nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a szolgáltatási szektorban, így a személy-és vagyonvédelemben, a takarítói üzletágban, valamint a távközlési piacon is jelen van, folyamatosan figyelemmel kísérve a szolgáltatások területén jelentkező újabb befektetési lehetőségeket. A TriHolding a közelmúltban kiterjesztette tevékenységét, így Magyarország mellett már Romániában is aktív szereplője a fejlesztéseknek.