Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Kassák Passage

Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

A te utad, a te otthonod

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 808 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. december

Ár

31.48-173.77 M Ft

Alapterület

30–156 m2

Szobaszám

1–6 szoba

Összes lakás

262 db

Akció

Lakásaink 10-90%-os fizetési ütemezéssel kerülnek értékesítésre.

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  LIVING

  Cím: 1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

  Telefonszám: +36 1 808 megnézem

  Living Homes sales csapat
  Living Homes sales csapat

  livinghomes sales csapat

  +36 1 808 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A nagysikerű Kassák projekt második ütemében 262 lakást alakít ki a fejlesztő LIVING. A vásárlói igényekre reagálva többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, de a 30-tól 140 négyzetméterig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt. A XIII. kerületi lakóparkban közösségi szolgáltatások széles skálája kínál lehetőséget a kikapcsolódásra, kapcsolatépítésre vagy akár barkácsolásra. 

  A társasház várható átadasa 2022 IV. negyedév. A Covid-19 vírus miatt a Magyar Kormány által elrendelt rendkívüli intézkedések következtében a határidők változhatnak.

  A környék

  A lakópark a XIII. kerületben, a Váci úttól csupán néhány percre, a Kassák-Klapka-Angyalföldi és Apály utcák által határolt területen helyezkedik el, így egyéni-és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A Kassák Passage lokációja révén egyesíti magában az ideális lakópark követelményeit: a gyorsan és egyszerűen megközelíthető belváros, a közeli Városliget és Margitsziget kínálta szabadidős tevékenységek, a karnyújtásnyira elérhető széleskörű szolgáltatások, 

  Előnyök

  Az országban elsőként a Kassák projekt első ütemében, a Kassák Residence-ben debütált közösségi szolgáltatások helyet kaptak a Passage-ban is. A 21. századi lakásvásárló igényeire reagálva business corner, közösségi könyvtár-és nappali, valamint közös fészer is megtalálható lesz az épületben. A lakások kiemelkedően magas műszaki színvonalon készülnek el. Ezen túl, minden lakáshoz ingyenes, Smart Home alapcsomagban érkeznek a legfontosabb okoseszközök: a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint egy okos dugalj. Az egyéni igényeknek megfelelően többféle módon tovább bővíthető az okosmegoldások köre a Smart+ csomag igénybevételével, így többek között világítás-és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat-és hangvezérlés is igényelhető. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús fűtési rendszert kínál, amely jelentős fűtési energiamegtakarítást eredményez.

  Lakásaink 10-90%-os fizetési konstrukcióval elérhetők.

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - LIVING

  A LIVING Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája. A WING 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A LIVING credoja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING eddig négy lakófejlesztést indított el a XIII. kerületben, melyek mindegyike kiemelkedően magas műszaki színvonalon épül. Első projektje, a Kassák Residence az ország első, közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóprojektje. Őt követte a Metropolitan Garden, a Park West és a Kassák projekt második ütemében épülő Kassák Passage.