Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

K62 Residence Zugló

Budapest XIV. kerület, Kiszugló

Kövér Lajos u. 62.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 358 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

59.9-65.9 M Ft

Alapterület

72–77 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

20 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  K62 BAU Kft

  Cím: 1011 Budapest, Szalag u. 19.

  Telefonszám: +36 70 358 megnézem

  Együd Réka
  Együd Réka

  Értékesítő

  +36 30 211 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A K62 Residence két épületből álló 20 lakásos társasház, amelyhez nagyarányú zöldfelület kapcsolódik. Maguk az épületek mind méretükben, mind megjelenésükben illeszkednek az elegáns zöldövezeti, kertvárosias jelleghez.

  Az épületekben a 40 m2-es, másfélszobás lakástól a 147 m2-es, tetőterasz kapcsolatos rezidenciáig többféle lakó egység kerül kialakításra magas minőségi anyagokkal. A lakások különböző méretben, változatos alaprajzzal készülnek, és mindegyikhez tartozik egy, vagy több erkély is.

  A környék

  A K62 Residence Zugló frekventált részén, a Kövér Lajos utca Thököly úthoz közeli végénél épül a 62-es szám alatt.

  A zöld fákkal árnyékolt utcától pár lépésre található többek között a 7E, 8E jelzésű buszok megállója, melyekkel a 2-es és 4-es metróvonalak, valamint a belváros könnyedén megközelíthető. A közelben számos közlekedési csomópont (troli, villamos) biztosítja a kényelmes és gyors közösségi közlekedést a város bármely pontjára. Autóval az M3-as bevezető szakasza, és így az M0-ás autóút pár perc alatt elérhető.  Számos közintézmény és vásárlási lehetőség is gyalogtávolságra van.

  Bölcsődék, óvodák, iskolák mellett az Önkormányzat épülete is csak pár perc sétára található, míg a Kövér Lajos utca – Szugló utca sarkán egy újonnan épült szupermarket és a Bosnyák téri piac szintén közeli bevásárlási lehetőséget biztosít.

  Előnyök

  Az ingatlan egyértelmű előnye a kevés lakás, és a hozzájuk tartozó nagy zöldfelületek kiemelkedő aránya, az élettér intimitása.

  Ellentétben a több épületből és több száz lakásból álló lakótelepszerű ingatlan együttesekkel, a Kövér Lajos utca 62 szám alatt megvalósuló  2 épületben mindössze 20 lakás található. Ráadásul a belső kertben elhelyezkedő épületet minden irányból csak zöld terület veszi körbe, így joggal érezhetik magukat a lakók úgy mint egy pár szomszéddal megosztott kertvárosi környezetben.

  Ha véletlenül nem csak saját családtagjainkkal megosztva használjuk a kertet vagy az ott  elhelyezett játszóteret azaz a közösségi életteret, akkor egy kis létszámú, de egymástól nem elidegenedett, azaz valódi közösség tagjaként tehetjük azt.

  Mindezt közben úgy, hogy ha kilépünk a kapun, akkor pár percet követően már egy világváros belsejében vagyunk.

  A kedvező vásárláskori ár érték arány mellett a fenti szempontok is biztosítják a lakások tartós értékállóságát.

  Tehát ha Ön leendő otthonában ötvözni szeretné a zöldövezeti érzést a belváros közelségével, akkor megtalálta ideális otthonát!