Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

K40 Apartmanház

Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros

Befektetés, Biztonság, Belvárosi otthonok

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 688 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
K40 Apartmanház

Tervezett átadás

Átadva

Ár

43.5-354 M Ft

Alapterület

28–150 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

106 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Triholding Kft

  Cím: 1061 Bp, Király u 26. 2.emelet

  Telefonszám: +36 1 688 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Elegancia minden szinten. A K40 igazi kuriózum. Mind az anyaghasználatban, mind az épület terveinek kialakításában is fontos szerepet játszott, hogy az épület kitűnjön a többi közül. A különlegessége, hogy a Hild József által tervezett eredeti homlokzat visszaállításával újul meg az épület, ötvözve a régi klasszikus stílust a modernnel

  A környék

  Budapest lüktető belvárosa. A Király utca jelen pillanatban Budapest legizgalmasabb utcája, ahol nemcsak a bulizni vágyó fiatalok, turisták, hanem minden korosztály megtalálja a maga kikapcsolódását. Pár perc sétára található a világhíres zsidónegyed, A Bazilika, az Andrássy úton végigsétálva az Operaházat, a Hősök terét csodálhatjuk meg. A Duna-part is pár perc sétára található a romantikus korzóival és a Lánchíddal.

  Előnyök

  Budapest legvonzóbb utcája, Értékálló befektetés. Kiemelkedően magas hozamok. Folyamatos értéknövekedés. Minőségi szolgáltatások.pl: élménymedence, fitness terem, portaszolgálat, mélygarázs, fa nyílászárók, klimatizált lakások, gépesített konyhabútorral.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Triholding Kft

  •    A TriHolding csoport 2000 óta van jelen a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon, az eltelt évek alatt a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A TriHolding változatos portfólióval rendelkezik: a lakóingatlan-fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig.
  •    Az eddig megvalósult TriHolding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.
  •    A TriHolding mindig is úttörője volt az ingatlanpiacnak. Az elmúlt 15 év alatt teljesen új koncepciót alakított ki, és olykor új városrészeket hozott létre, az elsők között valósított meg belvárosi fejlesztéseket, mindemellett különös figyelmet fordítva a műemlék jellegű házak rekonstrukciójára, megóvására is. Többek között a Cézár-Ház, a Kleopátra-Ház, a Római Kert, a Marina Part, a Heléna-Ház, a Király udvar, Léda-Ház, a Ház a Szinyei Merse utcában és a Gozsdu udvar épületegyüttesek fejlesztője is a TriHolding volt. Ám a TriHolding nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a szolgáltatási szektorban, így a személy-és vagyonvédelemben, a takarítói üzletágban, valamint a távközlési piacon is jelen van, folyamatosan figyelemmel kísérve a szolgáltatások területén jelentkező újabb befektetési lehetőségeket. A TriHolding a közelmúltban kiterjesztette tevékenységét, így Magyarország mellett már Romániában is aktív szereplője a fejlesztéseknek.