Kapcsolat

1 szoba Erkéllyel 1. emelet, Juhar Lakópark

Győr

Juhar Lakópark

Győr

Tervezett átadás

2024. I. negyedév

Ár

33,63 M Ft

Alapterület

32 m²

Szobaszám

1

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 1 szoba
ár 33,63 M Ft
alapterület 32 m²
emelet 1
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 7 m²
kilátás kertre néző
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító B1/03

Épület adatai

lift van
fűtés típusa gázkazán, házközponti

Hirdetés leírás

Győr legújabb társasháza, a Juhar Lakópark Győr közkedvelt, új építésű részén, fiatalos, modern környezetben, a Bárka utca és az Irinyi János utca találkozásánál épül. Mind a pezsgő belváros, mind az egyetem autóval, illetve tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető, illetve az új építésű gyorsforgalmi utaknak köszönhetően az Ipari Park és az autópálya is egyszerűen, gyorsan megközelíthető.

Lakástípusok:
Az új városnegyed kitűnő választás az első lakásukat keresők, a családosok és a befektetési célra vásárlók számára is, hiszen az itt épülő lakások hosszú távon is értékállók.
A felépülő lakások kényelmes kialakítással, magas színvonalon és rövid beköltözési határidővel épülnek, a 30 négyzetméteres garzonoktól a 92 négyzetméteres penthouse lakásokig.

Lépcsőházak, parkolás:
Az „A” épületben szintenként 10 db, összesen 40 db lakás, míg a „B” épületben szintenként 2 illetve 3 db, összesen 11 db lakás épül.
A lépcsőházakban akadálymentes lift szolgálja a lakók kényelmét.
A mélygarázsban kialakításra kerül 47 db gépkocsi beálló (ebből 5 db elektromos autó töltésére is alkalmas), és 53 db tároló, míg az udvaron 13 db térburkolattal ellátott felszíni parkoló készül.

Fűtési-hűtési rendszer:
A fűtésről energiatakarékos házközponti rendszer gondoskodik, a hőleadás padlófűtéssel történik (a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorral kiegészítve).
A fűtésszabályozást a lakásokban elhelyezett programozható termosztát vezérli, minden lakás részére külön hőmennyiség-mérő kerül felszerelésre.

A lakásokhoz AJÁNDÉK (hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas) gépész által méretezett, HŐSZIVATTYÚS DAIKIN KLÍMA , valamint REDŐNY ELŐKÉSZÍTÉS jár!

Parkosítás:
A közös udvar részen füvesítés és parkosítás készül. A vízellátást automata öntözőrendszer biztosítja.

Átadás:
2023. IV. negyedévben, emeltszintű-fűtéskész vagy - igény szerint -kulcsrakész állapotban.

További részletek: www.juharlakopark.hu

Győr Irinyi János utca 24/B.