Kapcsolat

2 szoba Kertkapcsolattal földszint, Jász Residence

Angyalföld

Jász Residence

Angyalföld

Tervezett átadás

2024. III. negyedév

Ár

59,90 M Ft

Alapterület

39 m²

Szobaszám

2

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 59,90 M Ft
alapterület 39 m²
emelet földszint
kertkapcsolat igen
saját kert mérete 35 m²
erkély 15,95 m²
tájolás észak-kelet
belső két szintes nem
hirdetés belső azonosító A004

Épület adatai

lift van
tároló használata megvásárolható
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 5.80M Ft
parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 6.80M Ft

Hirdetés leírás

Budapest XIII. kerületében, csendes, fás, zöld környezetben, igazi kertvárosi övezetben építjük legújabb lakóparkunkat, melyet Jász Residence névre kereszteltünk. A földszint plusz öt emeletes társasház, a 3474 nm-es telken, a Jász utca 83-87 szám alatt helyezkedik el.

Az általunk épített lakópark a modern családi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget egyaránt.
A 109 lakásos épület ( A+B épület ) tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vettük a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó, nagy méretű, napfényben úszó teraszok, a földszinti lakásoknál saját kertrészek.
Lehetőség van teremgarázs beállók illetve saját tárolók megvásárlására is (nem kötelező).

A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal és 15 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakásokat 30 cm-es Szilka hanggátló tégla fal választja el. A mai kor követelményeinek megfelelő, környezettudatos és gazdaságos, „okos” fűtési / hűtési rendszer kerül kiépítésre. Ez a hőszivattyú által működtetett hálózat biztosítja, hogy a mennyezeti hűtés-fűtés, a legkevesebb energiafelhasználással a legoptimálisabb hőfokot érje el, így otthonunk nem csak szép, de tudatos is lesz. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A nyílászárók megfelelnek a kor követelményeinek, hő, illetve -hangszigeteléssel is rendelkeznek. A redőnytok előkészítést kialakítjuk. A vételár garantálja a magas minőségű burkolatokat, szanitereket és ajtókat és többek között tartalmazza a riasztó előkészítést is.
(Bővebb műszaki leírásért, szintrajzokért, helyszínrajzokért, kivitelezési tervdokumentációért keresse kollégánkat).

Lakáskínálatunk széles palettájából egyedülállók, párok, családok, befektetők, fiatalok és idősebbek egyaránt számtalan lehetőség közül választhatnak az alábbi lakástípusokból:
Stúdiólakás 33 nm (plusz terasz)
Nappali + 1 szoba 37 nm-től 51 nm-ig (plusz terasz)
Nappali + 2 szoba 58 nm-től 89 nm-ig (plusz terasz)
Nappali + 3 szoba 77 nm (plusz terasz)

Teremgarázs parkolók:
- teremgarázs: ár: 5,3 M és 6,3 M között.
- Igényelhető elektromos töltő kiállás, felár ellenében

Az árak Bruttó árak, projektünk lakásait árgaranciálval és 5% áfatartalommal kínáljuk. Akik CSOK igénybevételével vásárolnának ingatlant, azok mentesülnek az 5% fizetése alól és további 4% (illeték) kedvezményre jogosultak!

Budapest 13. kerület Jász utca 83-87.