Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Írisz ház

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Új évtized - új lakás

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 745 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Írisz ház

Tervezett átadás

2020. május

Ár

29.9-67.9 M Ft

Alapterület

32–84 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

47 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Zsinór 39 Projekt Kft

  Cím: 2120 Dunakeszi, Szabadka utca 23

  Telefonszám: +36 20 745 megnézem

  Radics Attila
  Radics Attila

  Tulajdonos/Beruházó, Kivitelező

  +36 20 745 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A felépítésre kerülő épület 1 pinceszint, földszint + 4 emeleti, egy tető szinti kialakítású. A lakóépület alaprajzi tömege az utcával párhuzamos téglatest.

  A földszinti teremgarázs és a pinceszinti mélygarázs behajtói szétválasztásra kerültek, előbbi a Zsinór utca, utóbbi a Fáy köz felöl érhető el. Ennek a megoldásnak köszönhetően tehermentesül a Zsinór utca - Fáy köz kereszteződés, a forgalom pedig megoszlik a Reitter Ferenc utca két csatlakozása között.

  Minden szinten találunk kisméretű garzonlakást, 2szobás, fiatalokat / idősebbeket célzó kislakást illetve a sarkokon nagyobb alapterületű, családokat vonzó, több szobás nagylakásokat! Minden lakáshoz tartozik nagyméretű erkély, mely részben konzolosan az előkertbe nyúlik, részben pedig az épület tömegébe visszahúzásra kerül. A legfelső szinten minden lakáshoz nagy alapterületű tetőterasz kapcsolódik. A tárolók külön rendeltetési egységként kerülnek kialakításra részben a parkolószinteken / részben a lakószinteken! A társasház 47 db lakása az 1-4. emeleteken + penthouse szinten (10-10-10-10-7) került elhelyezésre. A lakásokban szobaszám tekintetében 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható! A nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t. A konyhák szabályozott légcseréjét gyűjtőkürtős egyedi elszívó rendszer biztosítja. A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 47 parkoló. Ebből a -1 szinti mélygarázsban 24 db került elhelyezésre, melyhez a lejutást az előkertben található rámpa biztosítja.

  A lakóépület földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül feltáruló lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 23 állásos teremgarázs is. A garázsokba a Zsinór utca felől, egy behajtón keresztül biztosított a bejutás.

  A függőleges tartószerkezet monolit vasbeton pillérek, 20 cm-es vasbeton falak és 30 cm-es téglafalak, melyeket monolit vasbeton födémek zárnak le. Ez elé az egész vakolt homlokzati szakaszon 15 cm Dryvit rendszerű hőszigetelt vakolat kerül. Minimum 20 cm hőszigetelés kerül a külső falszerkezetben lévő vb. falak, ill. koszorúk elé. 

   

  A környék

  Zsinór utcának a Reitter Ferenc utca és a Fáy köz közé eső szakaszán található telek, közterületi csatlakozással a Zsinór utca és a Fáy köz felé is. A beépítési szabályozás értelmében, a Zsinór utca felől telekhatárra építve, míg a Fáy köz felől 5 méteres, az utcaképet követő előkerttel.

  A Zsinór utca átellenes oldalán egy önkormányzati fejlesztésű, a tervezett épülettel azonos magasságú, igényesen megtervezett és kivitelezett épület található. Mindkét csatlakozó oldalon a 2. ingatlantól kifelé már új építésű társasházakat találunk. A  Zsinór utca és a környező utcák is folyamatos  fejlődésen mennek keresztül!

  Gyalogos bejáratok a Fáy köz járdáról, illetve a Zsinór u-ból érhetők el, míg a gépkocsi megközelítések kizárólag a Zsinór u. felől lesznek kialakítva .

  Könnyedén elérhető a 30, 30A és 230-as buszok megállója, illetve az 1-es és 14-es villamos és az M3-as metró Forgách utcai megállója is.

  Előnyök

  A  felépítésre  kerülő  liftes  társasház 1 pinceszint, földszint + 4 emeleti, egy tető szinti kialakítású.

  A lakóépület alaprajzi tömege az utcával párhuzamos téglatest, igazodva a telek beépítési lehetőségeihez, valamint a közelmúlt fejlesztéseinek magasságához.

   A társasház 47 db lakása az 1-4. emeleteken + penthouse szinten (10-10-10-10-7) került elhelyezésre. A lakásokban szobaszám tekintetében, pedig 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható, benne a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t!

  Ebben az épületben minden korosztály megtalálhatja  az igényének, pénztárcájának megfelelő lakást!

  A  lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 47 parkoló -  Ebből a -1 szinti mélygarázsban 24 db került elhelyezésre / lejutást az előkertben található rámpa biztosítja.

  A lakóépület földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül feltáruló lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, a kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 23 állásos teremgarázs is. A garázsokba a Zsinór utca felől, egy behajtón keresztül biztosított a bejutás.

  Az épületben való függőleges közlekedést 1 kétkarú lépcső és 1 db bútorszállításra alkalmas felvonó biztosítja. A folyosók nagyrésze egyik oldalon nyitott, azok természetes bevilágítása biztosított!

  Az utca és a lakóépület elhelyezkedése már csak „bónusz", mely kiváló infrastruktúrát biztosít – minden korosztálynak!

   

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - Zsinór 39 Projekt Kft

  Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal épít lakóingatlanokat Budapesten és az agglomerációban / Pest megyében. Az ingatlanok kivitelezésében - lehetőségekhez mérten - igyekszünk figyelembevenni / megvalósítani vevőnik elképzeléseit! A lehetetlen kérések megvalósításához pici türelmet kérünk!