Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Herbal Residence

Budapest XII. kerület, Krisztinaváros

Ahol az álmok valóra válnak…

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 309 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Herbal Residence

Átadás

2018. december

Ár

83.2-127.9 M Ft

Alapterület

70–95 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

19 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Az ősfákkal körülvett közel 4000 nm-es parkban a tervező 3 különálló, többszintes, lenyűgöző fekvésű és kialakítású épületet álmodott meg, amelyek harmonikus egységet alkotnak az elegáns környezettel.

  A jogerős építési engedéllyel rendelkező beruházás keretében összesen 19 - anyaghasználatában és felszereltségében - luxus minőségű villa kerül kialakításra.

  A 70-115 nm-es lakások emelt szintű műszaki tartalommal rendelkeznek, így a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, biztonságos parkolásra pedig a közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.

  A villalakások mindegyike terasszal, a földszintiek pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, melyek akár 250 nm-es nagyságú, saját használatú kertrészt jelentenek, ezeket lakóink teljesen mértékben igényeik szerint alakíthatják ki.

  Az emeleti lakásokhoz szintén privát, több funkciójú, zöldtetős teraszok tartoznak, így az ott lakók is erdei környezetben érezhetik magunkat, ha egy fárasztó nap után pihenésre vágynak.

  Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a budai hegyekre nyílik egyedülálló kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa takarása zavarhat meg.

  A pinceszinten, az épületek alatt tágas, egybefüggő teremgarázs kapott helyet, mely az előzetes tervek alapján 18 db. gépkocsi befogadására lesz alkalmas és két állású autólifttel lesz megközelíthető.

  A környék

  A Herbal Residence prémium lakásait, a XII. kerületben, a Kis-Svábhegy lábánál építjük, a Városmajor utca felett, Buda zöldövezeti, de mégis központi részén.

  A város szívében, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciája mellett, ősfás, erdei környezetben, a legkorszerűbb építészeti technológiákat és megoldásokat felvonultató épületekben helyeztük el prémium lakásainkat, amelyek már „Okosház” opcióval is választhatóak.

  Az ősfás környezetet - ahol lehetett - érintetlenül hagytuk, hogy a Rezidencia leendő lakóink zavartalanul élvezhessék a zöldövezeti kényelmet és a patinás környék hangulatát, ahonnan Buda központja szinte karnyújtásnyira található.

  Előnyök

  A Herbal Residence lakásait azoknak ajánljuk, akik ötvözni szeretnék a zöldövezeti kényelmet és nyugalmat a minden igényt kielégítő, nyüzsgő városi életmóddal, amire most egy egyszeri lehetőség nyílik, hiszen e városrész többi része teljesen beépített, a lakásaink száma pedig korlátozott!

  Az épületegyüttes egyedülálló elhelyezkedés) miatt, ami teljes zöldövezeti nyugalmat és emellett kiváló közlekedési lehetőségek jelent. Ezzel örökre megszabadulhatunk a bevezető utak reggeli és délutáni dugóitól.

  A közvetlen közelben minden megtalálható, amire az itt lakóknak szüksége lehet: kisboltok, szupermarketek, posta, gyógyszertár, éttermek, de a közintézményekhez, iskolákhoz sem kell sokat utaznunk, ami gyermekes családoknak ideális.

  A XII. kerületben épülő lakások kiváló befektetésnek számítanak, az ingatlanok ára a környéken folyamatosan emelkedik, nemcsak a kerület régóta tartó népszerűsége miatt, hanem mert egyre kevesebb a beépíthető, üres telek.

  A patinás környék miatt az itt épülő lakások értékállósága nagyobb, mint más új építési projekteknél, amit tovább növel az őket körülvevő ősfás, erdei környezet, és mindez a város szívében.

  Az épületek szinteltolásos elhelyezkedése igazi építészeti kuriózumnak számít, ami miatt az egyes lakások egymástól jól elkülönülnek, és így a teraszok és a saját használatú kertrészek elegendő privát életteret biztosítanak a lakóknak.

  Herbal Residence

  Kapcsolat

  UB Új Bokréta Házak Kft.

  Cím: 1112 Budapest, Sasadi út 170.

  Telefonszám: +36 1 309 megnézem

  Rigó Norbert
  Rigó Norbert

  értékesítő

  +36 20 239 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Herbal Residence

  A beruházó

  Bemutatkozás - UB Új Bokréta Házak Kft.

  Az UB Új Bokréta Házak Kft. nem teljesen új szereplő az ingatlanfejlesztés területén, hiszen Bokréta Házak néven 2000 és 2009 között közel 1200 új lakás építésében és értékesítésében vettünk részt ugyanezzel a csapattal.

  Néhány év kihagyás után most új projekttel és koncepcióval jelentkezünk, és több éves szakmai tapasztalatainkat felhasználva ma már a jövő otthonait építjük!

  A korábbi Bokréta Házakból megtartottunk mindent, ami a céget sikeressé tette, az egyedülálló Bokréta-Garanciát, amely keretében a lakások átadásának határideje garantált, az építőiparban sajnos még mindig nem általános korrekt üzleti hozzáállást, a tényeken alapuló, hiteles tájékoztatást és a rugalmas, személyre szabott kiszolgálást.

  Nagyon örülnénk, ha a régi Bokréta Házak vásárlói közül néhányan újra felkeresnének bennünket, nekik extra kedvezményekkel is készülünk, hiszen gyerekeik már azt az új generációt képviselik, akiknek továbbra is érték- és időtálló otthonokat szeretnénk építeni, a jól bevált koncepciót és a régi hagyományokat követve.

  A 11 legfontosabb érv mellettünk:

  Közel 20 éves szakmai tapasztalat új lakások építésében

  1200 megépített és határidőre átadott lakás

  Korrekt üzleti hozzáállás az Új Bokréta Garancián keresztül

  20 év alatt nincs peres ügy vagy feljelentés

  Bevált és összeszokott értékesítői csapat

  Stabil befektetői háttér, pénzügyi helyzet

  Korszerű műszaki tartalom a legújabb technológiai fejlesztésekkel

  Érték- és időtálló otthonok építése (ehhez referencia a korábbi Bokréta Házak népszerűsége)

  Elegáns budai iroda, ingyenes parkolási lehetőséggel, rugalmas nyitva tartással

  A legjobb szakemberek (tervezők, kivitelezők, jogi képviselők) egy helyen, akik kiállták az idő próbáját

  Megbízható és felelősségteljes tulajdonosi háttér és felső vezetés